A Daily Mail szerint a turista a Shiniuzhai Nemzeti Geológiai Parkban található, 300 méteres mélység felett átívelő üveghíd egyik lebegő járdájánál mert nagyot álmodni, de elég rossz vége lett a dolognak. Annyira beparázott, hogy eltorzult arccal, négykézlábra ereszkedve próbált átjutni rajta, miközben a többi ember alaposan kiröhögte.

Szerencsétlen flótás hiába csukta be a szemét, teljesen eluralkodott rajta a pánik. Leírhatatlan arckifejezéssel, centiről centire igyekezett átküzdeni magát a lebegő járdán - nagyjából olyan sebességgel, mint egy másnapos lajhár. A jelenlévők nem túl empatikus módon reagáltak szenvedéseire. Voltak, akik levideózták, mások meg egyszerűen kiröhögték.

Ha mindez nem lett volna elég, kúszó pozíciójából kifolyólag kis híján lecsúszott róla a nadrágja. A férfi kálváriájának végül a személyzet vetett véget: a hóna alá karolva segítették át a hídon.

Néhány turistának már az üveghíddal is meggyűlt a baja. Itt egy kitűnő példa:

Ugye önnek is eszébe jutott, hogy mi lenne, ha megrepedne a híd üvegjárdája? A helyzet az, hogy már megtörtént, méghozzá egy látogató bénázása miatt. Az illető a kulacsát ejtette el, aminek az lett az eredménye, hogy egy üveglap beszakadt. A híd üzemeltetői akkor azt állították, a három réteg közül csak az egyikben esett kár, ezért senki nem volt veszélyben. A turistalátványosságot mindenesetre ideiglenesen lezárták.