GettyImages-541332475

Rendőrt kellett hívni a világ legelcseszettebb autóvásárlásához

2016.05.22. 16:47

Tragikomédiába illő sztorit hozott össze egy dán házaspár. Kinéztek maguknak valami régi furgont, beszéltek is az eladóval, osztottak, szoroztak, majd úgy döntöttek hogy megveszik. Elindultak, hogy személyesen átvegyék a kulcsokat és elhozzák a gépet. De nem a szomszéd faluig, és nem is az ország másik végéig kellett menni, hanem Norvégiáig.

El is autóztak Norvégiába. Eddig semmi különös. Meg is érkeztek Bjerkvikbe, de nem mentek egyből az autóért, rápihentek a dologra, az estét egy helyi hotelben töltötték. Másnap, frissen és üdén elindultak, hogy felkeressék az eladó által megadott címet. De nem várt akadájba ütköztek:

egy kocsi elállta az útjukat.

Nem ijedtek meg, visszafordultak. Egészen a hotelig mentek, ott megfordultak, hogy elmenjenek a címre. De az ominózus kocsi, ami elállta az útjukat követni kezdte őket.

A házaspár cselesen visszament a hotelhez. Ekkor hívták a rendőrséget. A helyszínre kiérkező járőrök pikk-pakk felgöngyölítették az ügyet, mert mint kiderült, nem más "üldözte" a dán házaspárt, mint a megvásárolni kívánt autó tulajdonosa, aki úgy gondolta, hogy az úton majd összefutnak és majd úgy elvezeti őket a furgonhoz.

A móriczzsigmoni csattanó az egészben az, hogy a házaspár végül meg se vette a kocsit, amiért annyit utaztak.

Oscar-díjas független filmet lehetne ebből rendezni.

via thelokal.dk