Az elég vékony kifejezésen természetesen nem a világ normális felének értékrendjébe illeszkedő mértéket értünk, hanem egy Pixee Fox művésznevű svéd nő torz világának életcélját.

A hölgy már jó ideje áttelepült az Egyesült Államokba, és azon munkálkodik, hogy egy rajzfilmfigurát készíttessen magából az erre vállalkozó plasztikai sebészekkel. Számtalan mellnagyobbítás, orrműtét, szájfeltöltés, arcműtét (egy szemhéj átültetés!), fenékemelés és intum plasztika után jött a legdurvább beavatkozás. Három-három bordáját eltávolították, hogy diétával és fűzőkkel elért hihetetlenül vékony dereka átlépjen a lehetetlen kategóriába.

Ismerik a mondást a légyről, meg a szarról, ez most is igaz, hiszen talált olyan sebészt, aki jó pénzért gondolkodás nélkül elvállalta a műtétet, sőt, még csak nem is szégyenli magát, hiszen boldoggá tette páciensét.

Pixie Fox ugyanis nagyon boldog, és ezt a boldogságát weboldalán és számos közösségi oldalon osztja meg, igen felkavaró fotókkal fűszerezve. Hiába, kell a reklám, hiszen csak a bordaeltávolítás költsége 12000-18500 dollár között van (3,3-5 millió forint), az évek óta tartó ámokfutásának összegét pedig már valószínűleg kis sem tudná kalkulálni.

Azt viszont tudja, hogy még mindig nem elégedett 40 centis derékbőségével, és 35 centisre vágyik.

Forrás: WRTV