18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Untitled-3

Ilyen egy Los Angeles-i erotikus színház

2016.05.27. 21:33 Módosítva: 2016.05.28. 10:29

A Los Angeles-i Snctum szexklub egyike a legstílusosabb, legelőkelőbb szexkluboknak a világon. Bár a szex és az erotika a klub témája, ez mégsem egy szvinger klub, vagy szervezett csoportszex parti, itt főleg csak nézni lehet. A klub lényege az erotikus színház, azaz az előkelő környezetben – ami egy  luxuslakás – erotikus jelmezbe öltözött, széptestű emberek előadásai adják meg a hely hangulatát. A klub tulajdonosával Gwyneth Paltrow magazinja készített interjút, a Goop többek közt arról is kérdezte Damon Lawnert, hogy pontosan mi történik egy ilyen estén.

Az erotikus színházba nem lehet az utcáról besétálni, a weboldalon kell regisztrálni, továbbá a férfiaknak kötelező a szmoking és az álarc, a nőknek pedig estélyiben vagy fehérneműben és álarcban lehet belépniük az ajtón. A helyszín a Snctum kastély Kaliforniában – a klub logójában szándékosan van Isten szeme –, szeretettel várnak minden érdeklődőt, párokat, egyedülállókat, kukkolni vágyót. A feltétel a belépő ára és a ház szabályainak betartása. Ez utóbbi ugyanaz, mint ami bármelyik szvingerklubban a világon: megérinteni valakit csak a másik engedélyével lehetséges, és tilos fényképezni vagy videót készíteni. Ha valaki megszegi a szabályokat, örökre kitiltják.

A klubban külön figyelmet szentelnek annak, hogy a nők, mind a vendégek, mind az előadóművészek, biztonságban érezzék magukat. Hogy félelem nélkül tölthessék az estét mindannyian. Az előadóművészek és a szervezők családtagként kezelik egymást, így bár van arra lehetőség a klubban, hogy a férfi vendégek részesei legyenek a színházi előadásnak, mégis nagyon odafigyelnek egymásra, hogy ne történjen erőszak. 

A szépség, intelligencia, bölcsesség, szexuális kisugárzás, nyitottság, nem-ítélkezés és bátorság az, amit a jelentkezőktől várunk.

A kreatív csapatom és én együtt tervezzük meg az előadásokat, a jelmezeket és a történeteket, de a fellépők választása a saját szerepeik szerint történik a színházban minden adott eseményen. Rajtuk múlik, mire vágynak, gyakran cserélgetik a szerepeiket, és szeretnének új dolgokat kipróbálni.

Az erotikus színházban nem az egymással való szexen van a hangsúly, hanem egyfajta álomszerű képek megjelenítésén, azaz ha egy pár elmegy egy estére, nem kötelező bármit is csinálniuk, dönthetnek úgy, hogy a kanapén kortyolgatják az italukat, és csak bámészkodnak. 

A férfiak csak akkor mehetnek a klubba, ha tagok, ennek elég borsos ára van, 10 000 - 50 000 dollár (2 828 600 Ft -14 145 500 Ft), attól függően, ki, milyen jogosultságot szeretne. (A klubban többlépcsős VIP szint van, akad egy privát szoba is például.) A nők vásárolhatnak alkalmanként jegyet. Az estében a kukkoláson túl vacsorára is van lehetőség - az álarcosbál mellett medencés partit is rendszeresen szerveznek. Az erotikus színház egyik estéjéről az HBO készített egy pár perces videót: az alábbi videóban bikafejű férfi szexjelenetétől kezdve csoportszexen át leszbikus szadomazo játékig mindenfélét látni. Erotikus színház címen, ami egyenlő a háromdés pornóval.