horoszkóp

Kísérteties fotó árnyékolta be a mexikói férfi iPhone vásárlását

2016.05.27. 20:13

A Daily Mail szerint a nem nevesített mexikói fickó egy vadiúj iPhone-nal lepte meg magát, de nem sokáig örülhetett a készüléknek, mert amikor fotózni kezdett vele, egy különösen rémisztő képre lelt a Filmtekercs fotói között.

Arról, hogy mi látható a fotón, eléggé megoszlanak a vélemények. Az biztos, hogy egy nő, akinek mintha zúzódások lennének a szemei körül, de abban nem igazán van egyetértés, hogy vajon él-e még. Volt, aki úgy vélte, hogy csak alszik, mások azonban arra a hátborzongató következtetésre jutottak, hogy a kép egy hullát, netán egy kísértetet ábrázol.

További furcsaság, hogy a férfi azt állítja, a telefon nem engedte, hogy megnyissa a fotót. Amikor pedig visszavitte a boltba, az alkalmazottak hiába állították vissza gyári állapotba (ami azzal jár, hogy minden adat törlődik róla), a kép továbbra is rajta maradt. Az egyik lehetséges magyarázat az lehet, hogy a mobilt feltörték, de az sem kizárt, hogy ellopták, és a fotó az iCloudban tárolódott el. Ugyanakkor azt az opciót sem szabad elvetni, hogy egy ügyesen megrendezett hoax-ról van szó.