GettyImages-103412634

Budapest Parádés flakont is árulnak a Vaterán

2016.06.01. 11:05

Tele a háztartás olyan holmikkal (szeméttel), amiket ha kellő kitartással gyűjtünk, idővel értékes lesz, legalábbis a netes oldalak kínálata szerint. A Dailydot összeszedett néhány szemetet, amiket bárki más kidobna, de valaki árulja: akad olyan, aki ásványvizes flakon kupakjait kínálja, aki a dobozos kólák tetejét, de olyan is, aki a rongyos pólókat, kilónként csomagolva.

A hazai oldalakon is akad érdekesség, a Vaterát átnyálazva kiderült például, hogy ha  a nagyi eltette ötven évvel ezelőtt a csokipapírt, vagy a szaloncukor-papírt, ma egész jó pénzt érhet. Megvenné valamelyiket?

Budapest Parádés flakonok

A Budapest Parádés időknek már vége, azonban akad olyan, aki szeretne megválni az emlékeitől, amiket fantás flakonok formájában tárol otthon. 

vatera 01

37 db Röltex kártyanaptár

Valaki összegyűjtött 37 darab kártyanaptárt, méghozzá a Röltex naptárait, 1971- '90 között. Nem drága: 1200 forintért kínálják.

vatera 03

10 kiló Kinderfigura

BEZACSKÓZVA eladó tíz kilónyi Kinder figura. 

vatera 06

Tyúkszemtapasz papírtok

A papírtok a régi idők darabja, 100 forint az ára.

vatera 07

Halom söralátét

Különlegessége, hogy külföldi, és hogy rengeteg van belőle.

vatera 04

Hipsztereknek tökéletes szatyrok

Aki nem akar nagyon trendi lenni, de mégis, annak tökéletes vásár lehet bármelyik ősrégi reklámszatyor: például a Fókusz Állami Könyvterjesztő Vállalaté, vagy a Sapka Kalap Szövetkezeté. 

vatera 05

Szaloncukor-papír kiegyenesítve 50 ezerért

A legérdekesebb a végére hagytuk, egy kiegyenesített szaloncukor-papírt, ami elvileg a harmincas évekből való. A hirdető ötvenezer forintért kínálja. Megéri?

vatera 02

 Jók, mi?

Melyiket venné meg?

Látott valami még durvábbat? Írja meg nekünk!