Szelfibalesetek sorozatunk legújabb szereplője egy orosz tini, akit – úgy tűnik –, nem igazán érintett meg a helyi belügyminisztérium kampánya, aminek pont az lett volna célja, hogy felhívja a figyelmet a műfaj veszélyeire. A fiú valamiért jó ötletnek gondolta, hogy felmásszon egy kilenc méter magas vasúti állványra, majd fél kézzel csimpaszkodva örökítse meg magát az utókornak. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, elég rossz vége lett a dolognak, amit a barátai fel is vettek telefonjaikkal.

A Sun szerint a tinédzser Kalinyingrád közelében látott hozzá terve megvalósításához. Miután felvette a megfelelő pozíciót a szelfihez, belenyúlt a zsebébe, kivette a mobilját, majd fotózni kezdett, miközben fél kézzel tartotta meg magát. Már elrakta a telefont, amikor lezuhant a magasból. 

Esés közben ugyan sikerült megkapaszkodnia egy vezetékben, ez azonban pechére áram alatt volt, így megégette a kezét. Az éles fájdalom el is döntötte a küzdelmet, és a fiú megadta magát a gravitációnak.

Videózó társai rögtön odarohantak hozzá, ám nem azért, hogy segítsenek neki, hanem azért, hogy alaposan kiröhögjék. Az sajnos nem derült ki, hogy mennyire súlyosan sérült meg, a helyszínt mindenesetre heves átkozódások közepette és sántikálva, de a saját lábán hagyta el.