Divathét volt a héten Miamiben, és Antonio Banderas végiggrimaszolta az egészet, mert annyira komolyan veszi a divatot. Hát most megmutatjuk, hogy valóban volt mit komolyan venni ezen a rendezvényen, kiválasztottuk a hat legszexibb, legizgalmasabb divatbemutatót – alább megnézheti mindegyiket, sőt, kedvencet is választhat közülük. Nem véletlenül volt egyébként egy spanyol színész az eseménysorozat húzóneve: az itt bemutató márkák zöme Spanyolországból terjeszkedett át az USA-ba.

Fisico

Kezdjük azonban a Fisico nevű olasz márkával, aminek tervezője Cristina Ferrari. Ő valami nagyjából keletieset álmodott meg a következő szezonra, sok-sok színnel, ékszerrel, rojttal, lebernyeggel és turbánszerű fejkötővel. Na, nem mintha Indiában bárki is valaha felvenné ezeket a szetteket így, de nem baj, nyilván nem is indiaiaknak szánják ezt a kollekciót. Természetesen több fotót is mutatunk valamennyi divatbemutatóról, szóval kattintson a képre, különben nem lát mindent!

Aguaclara

Az Aguaclara nevű márka ajánlata ezzel szemben a következő strandszezonra a kötözködős szado-mazóval kacérkodik, tőlük származik ez a fenti bikini, a szükségesnél kicsit több pertlivel, de a borítóképnek használt bikinialsót is az Aguaclaránál fotózták. Van nekik ilyen egy- és kétrészesben is, és a legtöbb fürdőruhához hasonló, pertlis kiegészítő illik. Mondani se kell: napozáshoz nem ajánljuk ezeket a termékeket. Vagyis de: legalább rásül az emberre egy trendi minta.

Custo Barcelona

Katalóniából átnézett Miamiba a Custo nevű márka is. Az ő stílusuk a Desigual nevű cégével rokon, csak ők luxuskivitelben kínálják ugyanazt a színes-retrós-hippis őrületet. Jelenleg nyomatják a horgolt kabátkákat és ruhákat, megy minden, ami átlátszó, valamint feltaláltak egy semmire sem hasonlító, lábszárvédős cipőt, mindenképpen csodálja majd meg a galériában. 

Agatha Ruiz de la Prada

Tudják, ő az a spanyol, nemesi származású tervezőnő, akinek a milánói Prada céghez semmi köze nincs. Ő ezúttal többek között egy pink szőrmebikinivel ajándékozott meg bennünket (ebben vajon lehet fürdeni?). Ez a kollekció is tipikusan spanyol olyan tekintetben, hogy élénk színekkel dolgozik, most több, konkrétan szivárványos darab is a kifutóra került. Játékos, excentrikus, néha kicsit bizarr – ha ön ilyen, akkor ezek a ruhák biztos tetszeni fognak.

Andres Sarda

A szintén Barcelonából útjára indult márka, Andres Sarda (vagy Andrés Sardá) kifejezetten fehérneműiről híres. Ő igazi stíluskavalkádot vonultatott fel, szinte mindegyik darab mintha egy külön világból érkezett volna. Az egyik modellen például egy Ausztráliára emlékeztető, rovarvédős szafarikalap van, egy másik állatmintákat visel, egy harmadiknak pedig katonai motívumokat szexiesítettek, hogy a fenti szextündért nem is említsük. 

Rene Ruiz

Melyik márka tetszett a legjobban?

Hatodiknak pedig René Ruiz kollekciójából mutatunk ízelítőt – ő is egy olyan tervező, aki gyakran elhagyja az ékezetet a nevéről, hogy az angol anyanyelvűeket nehogy összezavarja.

Rene Ruiz borzasztóan elegáns, általában fémes színű koktélruhákat és estélyiket mutatott be Miamiban. Meglehetősen minimalista ruháiból meg nem mondanánk, hogy ő is spanyol, mert a színei visszafogottak, nincs kavalkád, nincs retró, nincs tarkaság, a déliekre elvileg jellemző forróság helyett itt hűvös menőség próbálja vonzani a tekintetet.

Imádj engem távolról!” – nekünk ezt üzenik ezek a hátranyalt hajú modellek, de lehet, hogy ön teljesen mást gondol majd, ha megnézi a fotókat. Akármelyik márka is lett a kedvence, kérjük, szavazzon!