Ezzel viccelődött egy apuka a Redditen, miután szembesült születendő gyermeke ultrahangos képével, azon ugyanis legnagyobb megdöbbenésére egy sportkocsira emlékeztető képződmény körvonalait vette ki. Az internet népe persze nem hagyta ki a ziccert, és poénokkal reagált a felfedezésre. Az egyik népszerű elmélet szerint felesége egy autobottal léphetett félre.

„Ó, a francba. Azt hiszem, a Velosterem töcskölte meg a feleségedet. Sajnálom, haver”

– mondta el saját teóriáját egy másik kommentelő.

A születendő autó típusára egyébként számos tipp érkezett. Voltak, akik a Chrysler Crossfire-t, míg mások a Tesla Model X-et, a Cadillac CTS-V Wagont, a Nissan 350Z-t, illetve a Bugatti Veyront vélték felfedezni benne. Az utóbbi verzióról egy kitűnő összehasonlító grafika is készült.

Másokat inkább az foglalkoztatott, hogy mi lesz a gyerekkel, ha majd felnő. Ezt vizuális formában is igyekeztek megjeleníteni. 

View post on imgur.com

A Daily Mail az eset kapcsán emlékeztetett, nem először fordult elő, hogy valaki szokatlan dolgokat látott egy ultrahang felvételen. Ha azt hiszi, hogy a sportautó fura volt, akkor nézze csak meg az alábbi listát. Íme, néhány példa a teljesség igénye nélkül: