Lehet, meglepőnek tartja, milyen komoly élettapasztalatot lehet szerezni női fehérneműk eladása közben, ám egy fiatal lány őszinte bejegyzésben árulta el a thrillist.com oldalán, mi mindent tanult abban a 3 évben, amit a Victoria's Secret eladójaként töltött el. Visszagondolva az ott töltött időkre rájött, hogy sokkal több volt ez a hajtogatásnál, a kasszázásnál, a "Jó napot kívánok!"-ozásnál, ezért összegezte is élményeit.

Fehérneműboltban dolgozni nagyon intim élmény

Nem azért, mert a nők "letépik" magukról a ruhát. Ennél sokkal bensőségesebb oka van: ha egy vevő segítséget kér, akkor az azt jelenti, hogy beengedi az eladót az amúgy nagyon is privát közegébe. A férfiak is elárulhatnak néhány hálószobatitkot annak érdekében, hogy a megfelelő terméket vehessék meg.

Emberek, akik nem mernek bemenni az üzletbe

A szerzőt igencsak szórakoztatta azoknak a (zömmel) férfiaknak a látványa, akik félénken járkálnak egy fehérneműbolt előtt, mert nem mernek bemenni egy bugyikkal és melltartókkal teli helyre. Pedig ezzel szerinte semmi gond nincs, hiszen miért lenne baj, ha valaki szexi fehérneműt vásárol? Azért arra, hogy mennyire jó érzés is valójában csinos, dögös bugyiban, melltartóban lenni, ő is csak akkor jött rá, amikor megkapta a dolgozóknak járó kedvezményt és bevásárolt Victoria's Secret termékekből. Most már azt hirdeti, hogy teljesen mindegy, látja-e valaki, egy szexi bugyi egy facér nőnek is hatalmas önbecsülést tud adni. 

A férfiaknak fogalma sincs a női fehérneműkről

Na de miért is lenne? Kapásból olyan melltartó fajtákkal példálózik a szerző, amiről a férfiak nagy része még nem is hallott, maximum csak látásból ismeri. Ezt, illetve  a fent említett bugyibolttal kapcsolatos félelmet a szerző maximálisan ki is használta, így elég sok melltartót, combfixet tudott eladni a férfi vevőknek. Mint meséli, elég egy "Mit látna szívesen a barátnőjén/feleségén?" kérdéssel nyitni, onnan már meg is lesz a kívánt áru, a megfelelő szín kiválasztásánál akár több darabot is el lehet sózni, majd jöhet még egy kis kiegészítő és lehet is a kasszához fáradni. 

Ha valaki drága fehérneműboltban vásárol, akkor az már jelent valamit

Pláne, ha a Victoria's Secretről van szó. Aki oda jár, az tehetősnek számít de nyilván itt is vannak kivételek. A szerző kedvencei azok a kedves emberek, akik csak nézelődnek, majd, mintha csak a piacon lennének, elkezdenek alkudni a próbababára adott, nem eladó termékekre. 

Dekoltázs ügyek

Az eladólány a fentieken túlmenően még két érdekességre lett figyelmes a márka üzletében eltöltött évek során. Az egyik az, hogy már a középiskolásnál fiatalabb lányok is szexi fehérneműket hordanak. A másik pedig, amit a saját bőrén tapasztalt: elég kellemetlen azt hallani egy férfi vevőtől, hogy "Pont olyanok a méretei, mint magácskának." Hogy miért? Mert ezek szerint az illető már alaposan felmérte a pult mögött álló nő dekoltázsát.