Nem csak plátói szerelemről beszélhetünk, mert a Michael William Henson névre hallgató daytoni férfi meglehetősen illetlen módon közeledett egy piros furgonhoz: megpróbált szexelni vele. Most bizonyára felmerül önben a kérdés: de mégis hogy a fenébe? Hát úgy, hogy bedugta a péniszét a hűtőrácsok közé.

A szokatlan esetről augusztus 12-én tett bejelentést egy nő a rendőrségen, miután a tanúja volt, hogy a férfi letolta a gatyáját, majd akcióba lépett. A furgon valószínűleg jó szeretőnek bizonyult, legalábbis abból kiindulva, hogy a légyott jó darabig eltartott. A gyanúsított szó szerint ájulásig reszelte: az aktus után összeesett, de aztán magához tért, feltápászkodott, és mintha semmi különös nem történt volna, egyszerűen elsétált. A rendőrök néhány utcával arrébb vették őrizetbe.

Rendellenes vonzalmának egyébként ahhoz lehetett köze, hogy úgy tűnt, alaposan be van tépve. Michael William Henson azóta már egy helyi börtön vendégszeretet élvezi. Szeméremsértő cselekedete miatt 2500 dolláros, vagyis mintegy 690 ezer forintos óvadékot szabtak ki rá.

Via Daily Mail