A társasházi üzenetek és a lépcsőházi cetlik még mindig aranykorukat élik: a  Szeles Mónika-nyögések és Újpalota Casanovája után újabb fotókat kaptunk olvasóinktól, és ezúttal denevérek, orkok és halálfalók is bekerültek a nagy közös levelezésbe.

Brigi küldte az alábbi fotót, amin olyan művészi felirat olvasható, hogy akár egy nyolcvanas évekbeli underground zenekar számcímeként is elmenne.

Zoli egy élénk fantáziáját és komoly műveltségét is bizonyító házmester írását osztotta meg velünk. Sajnos ebben a házban nem záródik be rendesen az ajtó, ezért ha a lakók nem húzzák be maguk után, bejön a hideg, meleg, betörők, idegenek, orkok, nazgulok, dementorok, Sirius Black, Voldemort, Halálfalók és maga Bobafett is. Zseniális megfogalmazás!

Cetli különkiadás:

Valaki volt annyira leleményes és okos, hogy megelevenítette az egyik legismertebb Örkény-novellát egy cetli formájában. Gratulálunk, remekmű!

A társasházi cetliknek persze létezik külön Facebook-oldala is, itt még több gyöngyszemet találhat, csak ajánlani tudjuk. Az Örkény-cetlit is ott találtuk.