shutterstock 394780183

Facebookon reagált a kéretlen jó tanácsra egy szomorú anya

2016.09.29. 19:51

Ritkán kerül be a hírekbe, hogy egy gyerekével vásárló nőnek valaki kéretlenül adott jótanácsot, de a napokban a Daily Dot rátalált egy Facebook-posztra, amely pont erről szól. Kelly Dirkes egy hordozóban vitte magával a lányát, egy ismeretlen pedig odament hozzájuk, és közölte vele, hogy elrontja a gyerekét, aki így sosem lesz képes önállóan semmire. 

Dirkes nem törődött a kritikával, mindössze egy mosollyal reagált, adott egy puszit kislánya homlokára és folytatta a vásárlást. A posztjából pedig kiderül, hogy már csak azért sem érdekli, ki mit gondol a gyereknevelési gyakorlatáról, mert nem ismerik a családi körülményeiket. 

Ha tudnád, hogy mit tudok. Ha tudnád, hogy töltötte élete első tíz hónapját. Teljesen egyedül, inkubátorban, senki sem volt, aki megvigasztalja. Az egyetlen öröme az volt, hogy szopta az ujját. 

Kiderül a posztból az is, hogy a kislányt örökbe fogadta, az elmúlt heteket-hónapokat pedig azzal töltötték, hogy próbálják elfeledtetni ezt a traumát, és elérjék, hogy a kislány végre biztonságban érezze magát, tudva, hogy van a családja.