Egy ír férfi egészen pontosan 195,998 eurót, vagyis mintegy 60 millió forintot zsebelt be az EuroMillions lottóval. Amikor a Claire megyében élő nyertes felkerekedett, hogy átvegye csekkjét, két barátját kérte fel kísérőnek, de azt nem kötötte az orrukra, hogy hova tartanak, így eléggé meglepődtek, amikor megérkeztek a lottócég dublini irodájához. Az álcára azért volt szükség, hogy megőrizzék inkognitójukat. A szmájlis maszkoknál jobb megoldást nem is találhattak volna. 

„Lövésünk sem volt róla, hogy hova visz minket, amíg beléptünk az ajtón”

– idézte fel a lottónyertes egyik cimborája.

A szerencsés fickó azt mondta, egyedül is elmehetett volna, az élményt azonban két legjobb barátjával is meg akarta osztani.

A következő napokban szeretném kiélvezni a nyereményt, de először is a jelzálogom rendezését tervezem, aztán majd meglátjuk, mennyi marad utána.

A sorsoláson egy másik nyertes is volt. Egy wexfordi férfi 500 ezer euróval, közel 153 millió forinttal gazdagodott a játékon.

Teljes munkaidőben gondozom a családtagjaimat, az ápolási juttatásomból eddig hétről hétre éltünk. Az 500 ezer euró hatalmas változást hoz az életünkbe, hosszú idő után végre nem kell elviselnünk a napi megélhetésünk miatt ránk nehezedő nyomást

– örvendezett az illető. 

Via Mirror