Egy kaliforniai lány, a 21 éves Mikaela Long az első napját töltötte bébiszitterként, amikor máris váratlan kihívásokkal szembesült. Az éjszaka folyamán a bébimonitoron keresztül nézett rá gondjaira bízott unokahúgára, de nem egészen olyan látványban volt része, mint amire számított. A kislányt ugyanis egészen bizarr pózban, fejen állva találta ágyában.

A lány hirtelen nem is tudta, hogy mihez kezdjen, ezért az internet rendkívüli éleslátásáról híres népét hívta segítségül.

Ez az első alkalom, hogy bébiszitterkedem. Nem tudom, mit csináltam rosszul, de az unokahúgom jelenleg a fején alszik. A szülőket hívjam, vagy az ördögűzőt?

– kért iránymutatást a Twitteren.

Mikaela Long posztja viszonylag rövid idő alatt futott be nagy karriert, több mint 56 ezer megosztást és 120 ezer lájkot kapott. Persze, a reakció sem maradt el. Íme, néhány válasz a teljesség igénye nélkül:

  • azt hittem, ez egy részlet a Parajelenségekből
  • a bébiszitter tanfolyam alapján, amit elvégeztem, az ördögűzőt kell hívnod, és csak utána a szülőket
  • hónapok óta próbálom megcsinálni ezt a jóga pózt
  • hívd az olimpiai gimnasztikai csapatot
  • mi a pokol? amikor kicsi voltam, megesett, hogy állva aludtam el, de ez valami más. ördögűző!

Bármennyire is hihetetlen, úgy néz ki, hogy a bizarr póz nem a képzelet szüleménye és nem is digitális trükk volt. A gyerek nevének elhallgatását kérő édesanya a BuzzFeed kérdésére elmondta, hogy lánya mostanság merült el az akrobatika világában, és bár fogalma sincs róla, hogyan csinálja, de tényleg képes fejen állva elaludni.

"Engem is elgondolkoztat a dolog."

Azt is hozzátette, hogy szerinte nem veszélyes, amit kislánya csinál, mert bizarr testhelyzetét végül mindig a hagyományos pozíció váltja fel.

Via The Sun, BuzzFeed