Azt már tudjuk hogy Tom Hanks rajong a veterán autókért. Úgy tűnik köztük is a szíve csücske a lengyel autócsoda: vagyis a Kispolszki.

A színész múlt szombaton tüzelte fel rajongóit a Twitteren a Budapesten készült fotóval, amin éppen egy magyar rendszámú, piros Polski Fiatba készül beszállni.

Olyan izgatott vagyok az új autóm miatt!

– fűzte a képhez, amit azóta a Facebook- és az Instagram-oldalán is megosztott. A piros kis autó pedig egy hét alatt óriási karriert futott be és mára a világ egyik leghíresebb Kispolszkija lett. Rengeteg újság, hogy csak a szomszédot mondjuk, az Index is beszámolt a hírről. 

Na de mit szólt ehhez a kocsi tulajdonosa?

Meglepődött.

Röviden így fejezte ki az érzést Fülöp Bori, amikor ismerősei átküldték a képet, amin nemcsak Tom Hanks ismerhető fel azonnal, hanem a kocsi is. A háromgyerekes anyuka a Velvetnek elárulta, hogy a 26 éves autót főleg a párja használja, munkába menet. De a gyerekek is imádják. 

Általában feltűnést keltünk, amikor az egész család kirándul. Ez úgy néz ki, hogy a három gyerek és két is kutya is bent ül a kocsiban. 

Ez körülbelül így néz ki.

Nem eladó!

Örülnek, hogy a színészt ennyire boldoggá tette a fotózkodás az autójukkal, utazni elvinnék benne, de a kocsi nem eladó.

Ha tudtuk volna hogy Tom Hanks pont arra jár, szívesen elvittük volna egy körre a városban. Így azt is megtudhatta volna, hogy milyen érzés utazni benne. Mivel az egész család kötődik hozzá, egyelőre nem eladó

– tette hozzá a tulajdonosa. 

Tavalyi a kép

Hanks tavaly nyáron Magyarországon forgatta az Inferno című filmjét. Hivatalosan nem lehet tudni arról, hogy a színész visszatért volna hazánkba. Valószínűbbnek tűnik, hogy csak most bukkant rá a régebbi fotóra, ami megtetszett neki. 

A képekből úgy tűnik a színész 

legszívesebben Budapest összes Kispolszkijába beszállt volna, ha teheti.

Egy sárgával is posztolt közös képet, ugyanazzal a szöveggel. De beülni ezúttal sem tudott. 

Drukkolunk neki, hogy legközelebb sikerüljön!