Senki nem ment el a mindössze kilencéves kisfiú, Mahlon Layne szülinapi partijára, de a tűzoltók megmentették a napot. Ez lett volna az első alkalom, hogy a kissrác együtt bulizzon a barátaival, csakhogy a meghívottak közül senki nem jelent meg a partin. Édesanyja szerint a fiú nagyon várta már az eseményt, saját maga készítette a díszeket, és számolta vissza a napokat. A szülők ráadásul 100 dollárt, vagyis több, mint 25 ezer forintot költöttek arra, hogy pizza is legyen a buliban.

Az elmaradt parti után Mahlon Layne anyukája egy csalódott blogposzttal hozta nyilvánosságra a kínos és szomorú történetet. 

Nem hibáztatom a srácokat, és nagyon igyekszem, hogy a szüleikre se legyek mérges. Persze a hatalmas csalódás, amin a fiam keresztül ment, elkerülhető lett volna, ha a szülők legalább arra vették volna a fáradtságot, hogy visszajelezzenek a meghívóra

– írta keserűen az édesanya, Kristin.

A posztot természetesen sokan megosztották, és a történet végül happy enddel zárult. Az oregoni tűzoltók azonnal pótszülinapi partit tartottak a kissrácnak: meghívták magukhoz a fiút, és különös bánásmódban részesítve, kitüntetett figyelemmel mutatták be neki a tűzoltóságot és a tűzoltók mindennapi munkáját.


Via Metro