Egy maláj énekesnő, Joyce Chu tavaly novemberben adta ki klipjét „I Miss U” című dalához, ami azóta már több mint 22 milliós nézettségnél jár. Ha megtekinti, elsőre nem biztos, hogy észreveszi, de van benne egy döbbenetes jelenet, ami miatt az internet népe most újra felkapta a videót. A kérdéses rész 1:42-nél látható: miközben a popsztár belecsap a húrokba, úgy tűnik, mintha a háttérben lévő magas épületről egy öngyilkos vetné le magát. 

„Valaki meghal a bal felső sarokban. Mi a franc?”

– akadt ki egy kommentelő.

Bár a stáb látszólag csak véletlenül rögzítette a tragédiát, annak valóságtartalmáról nem mindenki van maradéktalanul meggyőződve. Akadnak olyanok is, akik úgy gondolják, hogy a jelenetet csak később szerkesztették bele a klipbe nem túl elegáns reklámfogás gyanánt.

Az egyik kétkedő például megjegyezte, hogy az épület, ahonnan az ember állítólag a mélybe zuhant, a valóságban egy kicsit távolabb van attól a helytől, ahol Joyce Chu állt. Egy másik meg úgy vélte, hogy az „ugrás” túlzottan homályosnak tűnik, ráadásul csak egy pillanat erejéig látható.

És ön mit gondol?

Elhiszi, hogy tényleg megtörtént az öngyilkosság?

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt, online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Via The Daily Mail