A paranormális photobombing feltételezett esete egy elhagyatott liverpooli árvaházban történt, ahová Halloween éjszakáján látogatott el egy 32 fős csoport, azzal a határozott szándékkal, hogy ott szellemeket idézzenek. A kísértetvadászok a viktoriánus kori épület ebédlőjében álltak össze egy közös fotóra, de az már csak másnap tűnt fel nekik, hogy valami nem stimmel vele. A képen ugyanis egy zombiszerű szellemalakot fedeztek fel, ami úgy nézett ki, akárcsak a Kör című horrorfilm különösen rémisztő kislánya.

Nézze meg kicsit közelebbről is:

Az est házigazdája, Phil Barron felidézte, hogy a fotózást követően meg se nézte a képet, csupán elküldte irodájának, hogy töltsék fel azt az internetre. Másnap aztán meglepve tapasztalta, hogy szokatlanul sok komment érkezett hozzá, és hirtelen egy csomó megdöbbent üzenetet kapott. Ekkor alaposabban is szemügyre vette a fotót, és észrevette rajta az ijesztő alakot.

„Fogalmam sincs, hogy mi lehet, de nagyon szeretném kideríteni”

Bár felmerült a photoshoppolás gyanúja, a kísértetvadász szerint ilyesmiről szó sincs. Azt állítja, csupán a fényerővel babrált egy kicsit, mert elég sötét volt a kép. Mint mondta, 12 éves szellemvadász pályafutása során már sok mindennel találkozott a megmagyarázhatatlanul mozgolódó árnyaktól kezdve egészen a rejtélyes zajokig, de ehhez fogható teljes jelenéshez eddig nem volt szerencséje.

Az estét szervező cég, a Haunted Happenings nem véletlenül választotta az 1874-ben megnyitott, majd később kórházzá alakított árvaházat. A szóbeszéd szerint az épületben már számos rejtélyes esemény történt. Nem volt kivétel a fotózás estéje sem: a csoport állítólag mozgolódást tapasztalt a szellemekkel való kommunikációra használatos Ouija táblán.

Most már csak annyi maradt hátra, hogy ön is elmondja a véleményét.

Mi látható a fotón?

Via The Daily Mail