A Kína délnyugati részén található Csungkingban lezuhant egy helikopterről, majd életét vesztette Steve Truglia, aki több James Bond-filmben dolgozott, és a Ryan közlegény megmentése c. film kaszkadőre is volt. 

A kaszkadőr  90 méter magasan  ugrott ki a gépből, ám a biztosító kötél nem bírta el a súlyát, elszakadt, a férfi pedig lezuhant.  Truglia egyébként korábban többször is jelezte a stábnak, hogy a kötél teherbírásával gondok vannak. 

 Az 54 éves brit kaszkadőr több James Bond-részben is szerepelt (A holnap markában, A világ nem elég) és kaszkadőrködött a Ryan közlegény megmentése c. filmben is.

Truglia egyik kaszkadőr kollegája, Phil Tunnicliffe egyszerűen nem érti, hogy hogy történhetett ez meg, hiszen Steve profi kaszkadőr volt és már nagyon sokszor gond nélkül megcsinált ehhez hasonló akciójelenetet. 

Truglia korábban így beszélt a foglalkozásáról: 

Nagyon örülök, hogy kaszkadőr lehetek, ez a világ legjobb munkája.

Rengeteg halálesettel végződő kaszkadőrbaleset történt már az elmúlt években filmforgatások során, legutóbb például két indiai kaszkadőr vesztette életét, miután egy bollywoodi akciójelenet felvétele során egy helikopterről víztározóba ugrottak. A kaszkadőrök nem tudtak úszni, és mivel sem mentőmellény, sem mentőkocsi nem volt a helyszínen, már nem tudták őket megmenteni.

Via Daily Mail, Viral News India