A 26 éves melbourne-i kismama, Sophie Cachia egy igazán dögös képet osztott meg Instagram oldalán. A fotón - a terhességéről blogot is író - Cachia szexi várandós nőként mosolyog a kamerába, fekete egyrészesben, napszemüveggel és vörös rúzzsal, jöttek is azonnal a dicsérő kommentek a kép alá.

A sok magasztaló mellett viszont több irigykedő hozzászólás is érkezett a képre, egy szintén várandós fiatal nő egyszerűen csak annyit írt a kép alá, hogy bárcsak úgy nézne ki, mint ő a terhessége alatt. Az ausztrál kismama ezt nem hagyta szó nélkül, és újabb képet posztolt az oldalára. 

A blogger lendületes bejegyzést írt arról, hogy úgy érzi, becsapott mindenkit. Így folytatta:

Feltöltöttem ezt az elbűvölő képet magamról, és bár nagyon szeretem a fotót, nagyon sok energiámba került, hogy így nézzek ki. Most figyeljenek, hölgyeim! 33 hetes terhes nő vagyok, elmondhatatlan, hogy mennyire kényelmetlenül érzem magam. A bikinivonalamat már több mint egy hónapja nem is láttam, a lábam olyan, akár egy elefánté. Borzasztó szagom van, és már azt sem tudom, hogy honnan jön ez a bűz. Ez vagyok én a mindennapokban! Kérlek, ne mondjátok nekem, hogy bárcsak úgy néznétek ki, mint én!

A kismama elárulta, hogy a szexinek látszó kép egyáltalán nem tükrözte a valóságot: barnító spray-t használt, a haja gyönyörűen be volt állítva, de most verejtékben úszik és csak egy kócos konty maradt a frizurájából. A fantasztikus sminkje 30 perc elteltével elkezdett lefolyni az arcáról és kizárólag a megfelelő szög és a fényviszonyok miatt tűnt vékonyabbnak. 

A fiatal nő a második fényképével is nagy hatást váltott ki, több mint 12 ezer lájkot kapott, dupla annyit, mint az első, elbűvölő fotóra. Később frissítette a fotóhoz írt bejegyzést: 

Csak azt szerettem volna ezzel elmondani, hogy nem így nézek ki mindennap. 

Az ausztrál blogger nem először tűnt fel különcségével, idén nyáron azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy tetőtől talpig feketében ment el az esküvőjére, de saját YouTube csatornáján már beszélt a terhesség alatti szexről is. 

Via Daily Mail

Young Mummy honlapja