Itt az ideje, hogy átértékelje, ahogy eddig a lufikra tekintett. Legalábbis, ha hisz egy rosariói kórház dolgozóinak, akik szerint az intézmény folyosóján egy ártó szándékú léggömb settenkedett a nyomukban. Most biztos azt gondolja, hogy pszichiátriai ápolásra szorulnak, és lehet, hogy igaza van. Az ember-lufi incidensről mindenesetre egy B-kategóriás horrorfilmeket idéző videó is készült.

A felvételen hallható, amint az egyik dolgozó a másiknak ecseteli, hogy bármerre is megy, a léggömb nem tágít és folyamatosan követi.

Ez felénk jön!

– állapította meg társa. Kollégája ezután felhívja a figyelmét, hogy egy női páciens szerint valami megérintette a lábát.

Csak nem a lufi volt???

Ha azt hiszi, ezt már nem lehet tovább fokozni, akkor téved, mert a dramaturgiai csúcspontot csak a videó utolsó 10 másodperce hozza el. Először úgy tűnik, mintha a folyosón garázdálkodó lufi csupán bekukucskálna a szobába, ahová a zaklatott idegrendszerű dolgozók bemenekültek előle, de aztán meglehetősen vészjósló módon kezd az irányukba repülni. 

Arról, hogy a Victor Vilela gyermekkórházban mégis mi a jó fene történt, eltérnek a vélemények. Voltak, akik arra a különös következtetésre jutottak, hogy a léggömböt egy gyermek szelleme szállta meg.

Én úgy látom, hogy örülnünk kéne az ilyen helyzeteknek. Szerintem egy kóborló lélek lehetett. Vannak nyitva álló kapuk, amiket nem vagyunk képesek érzékelni. Ezek a dolgok reményt adnak, nem kéne megijednünk tőlük

– vélekedett Dante Taparelli, egy paranormális események iránti érdeklődéssel bíró helyi művész.

Ön elhiszi, hogy a lufi megszállás hatására cselekedett?

Via The Sun