Egy brit férfi, a 78 éves Bill Andrew a napokban szűk családi körben kereste fel az Aberdeenshire-ben található, kísértetek tanyájaként elhíresült Crathes kastélyt, ahol azt tették, amit az ilyen helyeken szokás: összeálltak egy közös fotóra. Az már csak utána tűnt fel nekik, hogy valami nem stimmel a képpel. Azon ugyanis egy kísértetre felettébb emlékeztető, árnyékszerű alakot véltek felfedezni. 

A kérdés tehát adott. Ön vajon kiszúrja, hogy mitől kaptak frászt?

Amennyiben a kastély ajtajában lévő izére tippelt, fogadja virtuális vállveregetésünket, mert ön bizony beletrafált. Megmutatjuk kicsit közelebbről is:

Arról, hogy mi látható a képen, eléggé megoszlanak a vélemények. Bármennyire is csábítónak tűnik a gondolat, hogy egy szellem mutatkozott meg ilyen formában, ezt a családtagok sem merték teljes bizonyossággal kijelenteni.

Nem tudom, hogy kísértet volt-e vagy sem, és nem vagyok túl jól informált a kastéllyal kapcsolatos tényeket és fikciókat illetően, de legalább van valami érdekes, amire emlékezhetünk

– jegyezte meg Bill Andrew.

A kastélyt kezelő James Henderson egyébként azt mondta nekik, nem ők az elsők, aki fura dolgokat tapasztaltak a helyszínen. Valaki arról számolt be, hogy egy fűtött szobában indokolatlanul hideg volt, mások meg fura zajokat hallottak, miközben egy árva lélek sem volt a közelben. A megmagyarázhatatlan események állítólag főleg Halloween idején szaporodnak meg. 

Ön elhiszi, hogy a család valamilyen természetfeletti lényt fotózott?

Via The Sun