Az erdészek a cseh–lengyel határ erdős részén helyeztek ki egy kamerát, hátha sikerül elcsípniük néhány vadállatot. Amikor aztán visszanézték a felvételt, azon egy olyan élőlényt láttak, amire cseppet sem számítottak. Egy meztelen férfit, aki tigrisként, négykézlábra ereszkedve szaladgált a vadonban.

Mint kiderült, az illető egy Marek H névre keresztelt cseh férfi volt, furcsa viselkedése pedig abból adódott, hogy depresszióját az erős hallucinációkat okozó LSD-vel próbálta kezelni. Hősünk egy kicsit rosszul mérte fel a dózist, és annyira beállt, hogy az a téveszméje támadt, hogy ő egy

szibériai tigris.

Ennek megfelelően előbb megszabadult ruháitól, majd négykézláb kezdett portyázni az erdőben.

Állati ösztönei idővel teljesen eluralkodtak a férfin. Olyannyira, hogy miután "szagot fogott", 8 óra leforgása alatt közel 25 kilométeres területet járt be. A rendőrök később elkapták, de mivel akkor már semmilyen drogot nem találtak nála, bírsággal úszta meg a kalandot.

Update: Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, hogy bár a sztori a szlovák televíziót és újságokat is bejárta, nem egészen az történt, ami a hírekben szerepelt. A felvételen látható fickó tényleg meztelenül szaladgált az erdőben, de nem a cseh-lengyel határon, hanem Virginiában, ahol szeptember 26-án tudósok örökítették meg egy fotócsapda segítségével.

Via Daily Mail