Otthagyta az egyetemet, hogy a mekiben dolgozhasson

2016.12.04. 20:49

Miközben sokan arról álmodnak, hogy tűzoltók vagy mondjuk atomfizikusok legyenek, egy ausztrál fiatal, a 21 éves Magen Bittner legnagyobb vágya az volt, hogy egy mekiben dolgozhasson. A lány az egyetemen során jött rá, hogy hasztalan a további ellenállás, ezért tanulmányait megszakítva a gyorsétteremnél helyezkedett el. Azóta elérte a szakma csúcsát: ő lett Ausztrália legfiatalabb étteremvezetője.

Magen Bittner
Magen Bittner
Fotó: McDonald’s

Magen Bittner először 14 évesen, a suli mellett kezdett a mekiben gürcölni, mert szüksége volt a pénzre, hogy táncversenyeken indulhasson. Aztán viszont ráébredt, hogy ezt a hivatást szánta neki a sors. Élete egyik legnagyobb pillanata az volt, amikor előléptették.

Emlékszem, annyira izgatott voltam, hogy sírtam.14 évesen soha nem gondoltam volna, hogy 21 évesen étteremvezető lehetek.

Bejött neki az élet
Bejött neki az élet
Fotó: McDonald’s

Mint mondta, a legtöbben úgy gondolják, hogy a mekis alkalmazottak csak megélhetési célból szegődnek el hamburgert sütni, de szerinte ahogy az ember feljebb jut a ranglétrán, egy csomó mindent tanulhat meg az üzletről és egy egészen új világ nyílik meg előtte.

„Úgy érzem, nagy eredményt értem el az életemben.”

Ennek ellenére a lány már ki is tűzte a következő nagy célt. Azt, hogy bejusson a meki központi irodájába.

Via The Sun