Határozott jellem az angol Dean Smith. Legalábbis ezt bizonyítja a tény, hogy képes volt a matracáért vérre menő küzdelmet folytatni két kiszállítóval, akiket, hogy elérje célját, túszul is ejtett tehetségesen. De mi motivál erre egy átlagos, Tavistockban élő, 44 éves vállalkozót? Ne aggódjon, kifejtjük.

Smith az Amazonról rendelte meg élete alighanem legcsodálatosabb matracát, majd várta, hogy kiszállítsák. Ezt egy független szállítócég intézte, ami reggel 10 órára ígérte az átadást, ehhez az időponthoz próbált alkalmazkodni Smith is. A munkából sietett haza, hogy elérje őket, de sajnálatos módon kábé két percet késett.

Ez volt az ő veszte. De a szállítóké is.

Amikor megérkezett, azt látta, hogy a kézbesítők szép akkurátusan helyezik vissza a hőn áhított matracot a teherautó platójára, majd eltűnnek vele a napfelkeltében. Minden bizonnyal ez volt az a pillanat, amikor könnyek gyűltek a szembe, eldurrant az agy, majd Smith határozott, féktelen autósüldözésbe kezdett.

A sofőr egy idő után félreállt, ekkor végre tudtak váltani pár szót. Smith illedelmesen megkérte a két urat, hogy baromi gyorsan vigyék vissza azt a nyamvadék matracot, mert itt van, az övé, és azért fizetett érte 400 fontot, hogy ez a jövőben is így maradjon. 

Sajnos már dokumentáltuk a sikertelen átvételt, úgyhogy most visszavisszük a raktárba. Rendelje meg újra!  

Kettesszámú agydurranás. Mit tesz ilyenkor az impulzív lelkületű Dean Smith? Nyilván kikapja a kocsikulcsot a sofőr kezéből, és közli, hogy

addig nem engedi el őket, amíg haza nem viszik hozzá az árut. 

A futárok, ahelyett, hogy szót fogadtak volna, inkább hívták a rendőrséget, akik, miután kiérkeztek, némi szóváltásba keveredtek Smith-szel. Letartóztatással fenyegetőztek, de a férfi kiállt az elveiért, az igazáért és a matracért.

Ennél még az is jobb lett volna, ha nekitámasztják a ház falának. De ez? Teljes elmebaj! Én viszont kész voltam harcolni érte még a rendőrökkel is!

Végül megegyeztek abban, hogy hazaviszik neki szépen, cserébe ő meg visszaadja nekik a kulcsot. Megtörtént. Dean Smith mostantól mosolyogva aludhatja át az éjszakát, és azzal sem kell foglalkoznia, hogy az Amazon vizsgálatot indított az ügyben.