Etiópiában él egy nő, aki elmondása szerint már jó ideje nem evett, és ivóvizet sem fogyasztott. Kicsit nehezen hihető a történet (főleg a fiatal lány képeit elnézve), mindenesetre az internet eldugott, távoli bugyraiban már cikkek is születtek a 18 éves, Addisz-Abebában élő Muluwork Ambaw különös életmódjáról. 

A fiatal etióp lány állítólag 9 éves korától kezdve mindenféle étel és ivóvíz nélkül él. Ambaw elmondása szerint akkor hagyta abba az evést és a vízfogyasztást, amikor az általános iskola ötödik osztályába járt. A legutolsó emléke az étkezésről valamilyen ebéd, de ennél pontosabban már nem emlékszik, annyira régen volt.

Az afrikai nő nemrég unokatestvéréhez költözött, hogy folytassa tanulmányait az etióp fővárosban, itt lett megörökítve házimunka közben.

A fiatal hölgyet orvosok is megvizsgálták, és ők is igazolták az állítását. Mindenesetre erős a gyanúnk, hogy Muluwork Ambaw valamivel biztosan táplálkozik.

Talán fénnyel. 

Ön szerint igaz ez a történet vagy ez csak egy társadalmi célú hirdetés, ami arra a sokszor hangoztatott tényre hívja fel a figyelmet, hogy bezzeg Etiópiában éheznek?

Hihető ez a sztori?