Lélegzetelállító drónvideót készített Varga Norbert a téli, deres, ködös balatoni tájról. Hajnalban a fák, bokrok tetejére rakódott zúzmarát örökítette meg a levegőből. 

A felvétel Szigligeten készült, a várat és a Balaton-felvidéket olyan oldaláról mutatja be, ahogyan csak ritkán láthatjuk. 

Íme!

A videó készítője a Velvetnek elmondta, hogy csak a szerencsének köszönhető, hogy sikerült elkészíteni a felvételt, mivel nagyon gyorsan jött a felmelegedés, az idővel futott versenyt. 

Azon a napon hirtelen enyhülés kezdődött a magasban. Kezdett felszakadni a köd. Gyönyörű fehér lepelbe öltöztek a környező hegyek. A Badacsony, a Szent György- hegy, a Csobánc. A hirtelen enyhülés miatt szinte egy óra alatt eltűnt minden szépség, csak Szigligeten jártam sikerrel.

Varga Norbert főállásban egy hivatásos szervezetnél dolgozik, mellette évek óta hobbi szinten fotózik. Május óta légi felvételek készítésével is foglalkozik. Elárulta, hogy ebben sokat segít neki "Törpe" nevű szomszédja. Már több mint nyolcezer követője van a Facebookon. 

Például ehhez hasonlókat!

Akinek pedig ez sem volt elég, nézgethet még különböző drónfelvételeket  Varga Norbert oldalán.