David Grisham evangélikus lelkész nem éppen a legkíméletesebb módszert választotta arra, hogy gyerekek álmát tegye tönkre egyetlen másodperc alatt. Végülis egész sok energiát fektetett és fektet azóta is a dologba, azaz járja a texasi plázákat, és belemondja a Télapóhoz sorban álló gyerekek arcába, hogy

a Mikulás nem létezik.

Persze hozzáteszi a magyarázatot is, vagyis hogy a karácsony magáról Jézus Krisztusról szól, aki 2016 évvel ezelőtt született Betlehemben, tehát ez a szakállas alak, akire a gyerekek úgy várnak, csak egy piros ruhában feszítő csaló. 

Turnéjáról videóval is megemlékezik olykor, legutóbb a Last Frontier Evangelism nevű egyház Facebook-oldalára töltötte fel, ahogy jóindulatúan felnyitja az ártatlan kisgyermekek szemét az arlingtoni Park Place plázában. A szülők nyilván csendre intették, és felszólították, hogy azonnal húzzon el a fenébe onnan, de ő nem tette, következésképp két apuka ki akarta tekerni a nyakát hálából. Grisham nehezményezte az erőszakos magatartást, és a posztja mellett erről is említést tett. 

Ezen kívül egyébként a Westboro Baptist Church támogatója, és rendszeresen tiltakozik a melegfelvonulások ellen. Kijelenthetjük, hogy David Grisham evangélikus lelkésznek rengeteg szabadideje van.

Forrás: Metro