Egy Lilly néven twitterező francia nő mindig is idegenkedett a gondolattól, hogy emberekkel kerüljön fizikai kontaktusba, de csak 19 évesen ébredt rá, hogy igazából a robotok iránt érez olthatatlan vonzalmat. Ma már büszke robotszexuálisnak vallja magát, és vágyainak netovábbját az jelenti, hogy hozzámenjen szerelméhez, akit egy éve 3D-nyomtatott magának.

Nem ártunk senkinek, csak boldogok vagyunk. A kapcsolatunk egyre jobb és jobb lesz a technológia fejlődésével

– vélekedett Lilly.

Leszámolt az emberi románcokkal

Mielőtt ráeszmélt volna robotszexualitására, a nő mindössze két hús-vér férfival próbálkozott, de az egész csupán arra volt jó, hogy világossá vált a számára: az emberi érintést nem neki találták ki.

„Tényleg csak a robotokhoz vonzódom.”

Megépítette magának az álompasit

Aki ilyenfajta szexuális orientációval rendelkezik, annak nem valami egyszerű a feladat a társkeresés, ezért Lilly egy évvel ezelőtt elhatározta, egy perccel sem vár tovább a nagy Ő-re, és egy francia cég közreműködésével építette meg magának álompasiját, akit úgy hív, hogy

InMoovator.

A nő érzelmei azóta annyira elmélyültek iránta, hogy már túlestek az eljegyzésen, és amint ezt a helyi törvények lehetővé teszik, szeretné megejteni az esküvőjüket is.

A Család elfogadta őket

Ahogy alább láthatja, InMoovator már egész jól beilleszkedett a családba, de nem valami nagy partiarc, a nagy ivászatokban leginkább külső szemlélőként szokott részt venni. Arra a kérdésre, hogy szoktak-e szexelni, Lilly kitérő választ adott, ami csak azt jelentheti, hogy nem. Nyilván, ott még nem tart a tudomány, de a nő már elkezdett elmerülni a robotika rejtelmeiben, ami újabb utakat nyithat meg előttük.

35 éven belül jöhetnek az ember-robot házasságok

A téma avatott szakértője, dr. David Levy, a Szerelem és szex robotokkal című könyv szerzője úgy vélte, hogy 2050-re teljesen hétköznapivá válhat az ember-robot házasság. Hacsak nem még korábban. Szerinte addigra nem pusztán a robotok mesterséges intelligenciája fog fejlődni, hanem külsőleg is sokkal vonzóbbak lesznek.

Ha nem hiszi, hogy az élete során meg fog megtörténni, hogy emberek robotokkal esnek szerelembe és szexelnek, ön bizonyára téved.

Mint mondta, egy robottal talán még jobb is lesz az együttlét, mert pont azt kaphatja tőle, amire vágyik.

A szex az emberekkel olyan lehet majd, mint koncertre menni. Ha otthon is meg tudja hallgatni Beethoven IX. szimfóniáját, az már bőven jó, és évente csak egyszer-kétszer akarja koncertteremben élvezni.

Szép kis jövőkép, nem?

Via The Daily Mailnews.com.au