Elege van abból, hogy mindig a Bunyó karácsonyig, a Télapu, a Die Hard és a Reszkessetek betörők! megy orrvérzésig az ünnepek alatt? Elhisszük. Ezért most virtuálisan megnyitjuk a Velvet videótékáját, hogy ajánljunk pár igen rossz, de semmi estre sem rommá ismételt karácsonyi tematikájú filmet! 

Télbratyó

T-É-L-B-R-A-T-Y-Ó!!! Már a cím is nagyon jó. Hűen tükrözi a film egyediségét, hogy bőven lehet még meríteni a karácsonyi vígjátékok kiapadhatatlan kútjából. A film, amiben a Télapó bátyja pénzért kuncsorogni megy az északi sarkra, de családi vacsorába torkollik a vizit, sőt, maradni kényszerül és kényszerből, de besegít a Mikulás gyárában. De pont akkor szállnak rá a Nagyszakállúra az ellenőrök, amikor a tesó közbenjárásának hála nem mennek kimondottan flottul a dolgok. Térdcsapkodós hahotázásra és földön fetrengős gurgulázva kacagásra felkészülni! 

Ez RTL Klub mintha el akarta volna titkolni, de ezt 24-én pont meg lehet nézni náluk 15:40-kor, illetve másnap reggel 9:15-kor. 

Túlélni a karácsonyt

Ez egy igazi kuriózum, Ben Affleckkel a főszerepben. Főhősünk már baromira unja, hogy mindig egyedül tölti a karácsonyt.

:(((

Ezért úgy dönt, hogy bérel magának egy családot.

:)))

Majd az idegesítő, bosszantó kívánságaival totál szétcseszi a békés család karácsonyát.

XDDDDDDDDDDDDDD

Most pedig jöjjön egy 1964-es műalkotás:

A Télapó meghódítja a Marsot

Igazából nincs is magyar címe a Santa Claus Conquers the Martians című filmnek, de nagyjából ez a lényege. A történet rém eredeti: 

a Mikulást elrabolják a marslakók, mert az ő bolygójukon nincs senki, aki a gyerekeknek ajándékot vinne.

Ha valami, akkor ez garantáltan egy Oscar-díjas forgatókönyv, amihez még A-listás színészek sem kellenek, mert a sztori önmagában megállja a helyét.

Végül itt egy műfajában is unikumnak számító karácsonyi film, a

Fekete karácsony.

Attól még, hogy szeretet ünnepe van, attól még folyhat patakokban a vér, nem? De. 

A történet szerint: egyetemista lányok békésen készülődnek az ünnepekre. Eddig semmi extra, csakhogy pont egy olyan házban laknak, ahol nagyon durva dolgok történtek. Majd megcsörren a telefon és az egyik lány eltűnik. Ezt követően hamar megtudják, hogy milyen véres mészárlás történt a házban, de már túl késő... Vagy mégsem? Lehet, hogy mégis áldott és békés lesz a lányok karácsonya? Nézze meg!

Mit gondol?

Jobbak ezek, mint a tévében minden évben leadott filmek?