A Vissza a jövőbe II szerint már 2015-re rég le kellett volna mennie a Cápa 19. részének, sőt, a gyerekeknek légdeszkázniuk kellene, hogy a pillanatok alatt elkészülő mirelit pizzáról ne is beszéljünk. Vagy a repülő autókról, ugye. Viszont létezik a Nike önbefűzős cipője, csak más. 

És akkor ez csak egy film jóslata volt. Idén többől is lehet válogatni.

Van egy 1987-es Arnold Schwarzenegger-film, ami szerint 2017 egyik legnépszerűbb tévéműsora tulajdonképpen egy modern gladiátor-játék. Ez A menekülő ember, amiben egy ember menekül, nehogy a többi játékos megölje. Egyetlen szabály van, túl kell élni. Na, a dolog úgy áll, hogy Matt Damon és Ben Affleck beelőzték a jóslatot, megcsinálták a The Runner c. műsort, ami arról szól, hogy több csapat üldöz egy embert, aki elkapja az illetőt az nyer. A gyilkolást kivették a képből, de a játékteret kibővítették, mivel városokon, államokon keresztül megy a nagy hajtóvadászat. Sőt, különböző feladatokat is kell csinálniuk, meg mintha a menekülő embernek is mindig lenne valami küldetése azon túlmenően, hogy ne kapják el.

Ami egész biztosan nem fog megtörténni, mivel egy képzelt világ jóslatáról van szó, hogy

Harry Potter felrakja a gyerekét a Roxfortba tartó vonatra.

Persze, ha gyorsan megalapítják a Roxforti Varázsló- és Boszorkányképző Iskolát, ahova beíratja 11 éves gyerekét egy Harry Potter nevű alak, akkor igaza lehet a filmnek.

Ha Tom Cruise-nak és az Oblivionnak (magyarul Feledés) bejön a jóslata, akkor idén februárban lesz az utolsó Super Bowl. A film egyik jelenetében az egyik amerikaifoci stadion romjánál látszik a világbajnokság felirat, mire jön a szöveg, hogy ez volt az utolsó az űrlényinvázió előtt.

2017. február 5. Ezen a napon születik Britney Spears 23. gyereke.

A jóslat Adam Sandler Távkapcs c. filmjéből származik. Egy rádióműsorban hallani a hírt az énekesnő nevetségesen sokadik gyermekének születéséről, és arról, hogy a büszke apa, Kevin Federline már fontolóra vette, hogy talán dolgoznia kellene. Ha valami, akkor ez biztos nem fog megtörténni. Egyrészt biológialag lehetetlen, hogy Spears minden előjel nélkül 1 hónap alatt 21-es ikreket szüljön. Kevin Federline-nal meg már mióta nincsenek együtt, ugye.

Ha minden jól, illetve rosszul megy, akkor idén beköszönt egy olyan világ, amelyben Pamela Andersonnak jogsija lesz arra, hogy prostituáltként dolgozzon, majd fejvadásznak áll a második amerikai polgárháború idején. Ezt az 1996-os Barb Wire: A bosszúálló angyal című filmből tudjuk, amely a leírás szerint egy posztapokaliptikus Casablanca.

Így tessék készülni 2017-re!

Hogy egy jóslat már bejött. Szóval bármi megtörténhet.

via Dorkly