Boszorkánynak adta el macskáját, mert szerinte szuperképessége volt

2017.01.27. 15:44

Egy orosz férfi, bizonyos Dimitrij R. azt állítja, hogy nagynénjétől megörökölt macskája, Charles Utkins nem olyan, mint a többi cica. Szerinte az állatnak szuperképességei vannak, és azokat nem félt ellene használni: olvasott az elméjében, halakkal kapcsolatos gondolatokat ültetett a fejébe, máskor meg zárt szobákból lógott meg, úgy, hogy senki nem volt a közelben, aki kiengedhette volna.

Egykori gazdája szerint Charles Utkins példátlan pszichikai erővel rendelkezik
Egykori gazdája szerint Charles Utkins példátlan pszichikai erővel rendelkezik
Fotó: Amur.Info

A férfi úgy gondolja, hogy képességeinek kiaknázásával kedvence szándékosan babrált ki vele. Tapasztalatai alapján Charles Utkins egészen tehetséges trollnak bizonyult. Mint mondta, volt, hogy már a reggeli órákban ellenállhatatlan vágyat érzett arra, hogy halat és kolbászt vásároljon, pedig korábban mindkettőt rühellte. Le is vonta a közvetkeztetést, hogy ez csakis a szupermacska műve lehetett.

Olvas az emberek elméjében, de a legrosszabb az, hogy gondolatokat inspirál. Ezek az elképzelések teljesülnek is, képtelenség nekik ellenállni. Miatta kellett elmennem vásárolni, és megvenni, amire szüksége volt

– idézte fel Dimitrij R.

A férfi elmondása szerint Charles Utkins ezután azzal vitte be a kegyelemdöfést, hogy felfalt mindent kaját, amit a boltból hozott, mire neki hirtelen tovaszállt kínzó éhsége. A szűnni nem akaró terrort idővel házassága is megsínylette, felesége ugyanis rendkívül kellemetlenül érezte magát a cica társaságában.

Miatta kellett halat vennie
Miatta kellett halat vennie
Fotó: Amur.Info

A házaspár végül egészen váratlan helyről kapott segítséget. A hírverés hatására jelentkezett nálunk egy médium, akit a helyi médiában csak boszorkányként emlegetnek, és 67 ezer fontot, vagyis mintegy 8,8 millió forintot perkált ki a macskáért. Az nem derült ki, hogy pontosan mi a terve vele, csupán annyit mondott, befektetése biztosan meg fog térülni.

Egy boszorkány 8,8 millió millió forintnak megfelelő összeget adott érte
Egy boszorkány 8,8 millió millió forintnak megfelelő összeget adott érte
Fotó: Amur.Info

Via The Sun