Egy orosz férfi, bizonyos Dimitrij R. azt állítja, hogy nagynénjétől megörökölt macskája, Charles Utkins nem olyan, mint a többi cica. Szerinte az állatnak szuperképességei vannak, és azokat nem félt ellene használni: olvasott az elméjében, halakkal kapcsolatos gondolatokat ültetett a fejébe, máskor meg zárt szobákból lógott meg, úgy, hogy senki nem volt a közelben, aki kiengedhette volna.

A férfi úgy gondolja, hogy képességeinek kiaknázásával kedvence szándékosan babrált ki vele. Tapasztalatai alapján Charles Utkins egészen tehetséges trollnak bizonyult. Mint mondta, volt, hogy már a reggeli órákban ellenállhatatlan vágyat érzett arra, hogy halat és kolbászt vásároljon, pedig korábban mindkettőt rühellte. Le is vonta a közvetkeztetést, hogy ez csakis a szupermacska műve lehetett.

Olvas az emberek elméjében, de a legrosszabb az, hogy gondolatokat inspirál. Ezek az elképzelések teljesülnek is, képtelenség nekik ellenállni. Miatta kellett elmennem vásárolni, és megvenni, amire szüksége volt

– idézte fel Dimitrij R.

A férfi elmondása szerint Charles Utkins ezután azzal vitte be a kegyelemdöfést, hogy felfalt mindent kaját, amit a boltból hozott, mire neki hirtelen tovaszállt kínzó éhsége. A szűnni nem akaró terrort idővel házassága is megsínylette, felesége ugyanis rendkívül kellemetlenül érezte magát a cica társaságában.

A házaspár végül egészen váratlan helyről kapott segítséget. A hírverés hatására jelentkezett nálunk egy médium, akit a helyi médiában csak boszorkányként emlegetnek, és 67 ezer fontot, vagyis mintegy 8,8 millió forintot perkált ki a macskáért. Az nem derült ki, hogy pontosan mi a terve vele, csupán annyit mondott, befektetése biztosan meg fog térülni.

Via The Sun