Egy Rhode Island-i nő sajátos módon akart megszabadulni két macskájától. Egy férfi társaságában autózott el egy helyi Taco Bell gyorsétteremhez, majd a kiadóablaknál szállítóketrecükben tette le őket a fűre. Ezután társával visszatért kocsijához, leadta rendelését és elhajtott, mintha csak ez a világ legtermészetesebb dolga lenne.

A bökkenő csak az volt, hogy a gyorsétterem térfigyelő kamerája rögzítette a jelenetet, a rendőrség ezért közzétett néhány részletet a felvételből és nyomozást indított az ügyben. A rendőrök szombaton egy névtelen fülesből tudták meg, hogy a tettes a 41 éves Stacey Derouin lehetett.

Kihallgatása során az asszony azzal védekezett, hogy azért szabadult meg ilyen módon macskáitól, mert egyetlen menhely sem akarta befogadni őket. Érvelése nem érte el a kívánt hatást. Miután kiderült, hogy nem gondoskodott a cicák védőoltásáról, cserbenhagyásuk mellett emiatt is vádat emeltek ellene. Szerencsére az állatokat még időben elhozták a gyorsétteremtől. Jelenleg egy gyepmesteri telep vendégszeretetét élvezik, és mindketten jól vannak.

Via People magazin