A Fókuszban jelentették be a nagy hírt, hogy hat év után visszatér az RTL Klub reggeli műsora.

Emlékeznek még? Ez volt az, ami szerencsére nem vette annyira komolyan magát. Kezdjük ott, hogy a napi sajtót szemléző rovatuk címe Lapzsemle volt. Pusztító, de jó szóvicc. Volt egy olyan adás, amikor Szily Nóra és Alföldi Róbert röhögő görcsöt kapott, miután utóbbi felolvasta a legrondább parasztról szóló cikket. 

A műsorvezetők közt volt Kovács Koko István, a PaDöDö, Novák Péter, Csonka András és még sorolhatnánk. Visszanézve is egy elég szórakoztató műsor volt, és állítólag ez a vonal marad, mert a Reggeli kreatív producere szerint, a magyar tévék délelőtti műsorait elnézve, elég sivár, szürke, szomorú képet kap az ember, úgyhogy kell valami vidámság. Azért a Mokka is tud kellemes pillanatokat okozni, mondjuk, amikor Pataky Attila kvantumérintéssel gyógyítja Csisztu Zsuzsa lábát.

De azért Betyár Buci most is verhetetlen.

Volt még szó interaktív szegmensekről, de igazi részletek nem derültek ki. Műsorvezetőkről sem esett egy szó sem, de a 24.hu úgy tudja, hogy a Barátok köztból távozó Kiss Ramóna lesz az egyik. Premierről se tudni még, az biztos, ha a port.hu-t nézzük, hogy jövő héten még nem lesz műsoron.