Szexcár bevetésével állítanák meg a spanyol népességfogyást

2017.02.28. 16:38

Spanyolországban évről évre egyre komolyabb gondot okoz a népességfogyás. A helyzet tavalyra odáig fajult, hogy többen haltak meg, mint amennyien születtek az országban. A spanyol kormány éppen ezért cselekvésre szánta el magát, de olyan módon, amire jó eséllyel senki nem számított. Úgy, hogy szexcárrá nevezték ki Edelmira Barreira demográfiai szakértőt.

Edelmira Barreira
Edelmira Barreira
Fotó: youtube

Ha a szexcárok munkaköri leírásával nincs tisztában, vélhetően nincs vele egyedül, ezért adunk egy kis segítséget. Edelmira Barreira feladata az lesz, hogy cselekvésre buzdítsa az ágyban tétlenkedő párokat, amit a gyakorlatban egy nemzeti stratégia kidolgozásával kell megvalósítania.

A gyermekáldást érintő mutatók soha nem látott mértékű, 18 százalékos zuhanását egyébként azzal indokolják, hogy az emberek túl későn érnek haza a munkából, és akkor sem szexelnek, hanem például falatoznak az ágyban.

A gondokat tovább szaporítja, hogy a spanyol nők túl későn vállalnak gyereket: a statisztikák szerint átlagosan 32 évesen, ami azt jelenti, hogy ebben a tekintetben ők a legidősebbek egész Európában.

Via The Sun