Létezik egy Reddit-es aloldal (mondjuk milyen Reddit-es aloldal nem létezik?), amelyen fiatal lányok mutatják meg egészen közelről, hogy milyen testrészeik vannak, ezek mekkorák, és miként lehet őket nemeltakarni. Mondjuk ki, ezek a lányok gyakorlatilag amatőr szex- és aktképeket készítenek magukról, amiket feltöltenek az oldalra, és örülnek a beérkező reakcióknak. Az általános tendencia viszont az, hogy ledér önmagukon kívül az arcukat nemigen mutogatják, és, ahogy ezt a felhasználók nehezményezik is, semmi élet vagy valódi személyiség nincs mögöttük.  

Nem véletlenül vált kifejezetten híressé egy Nina1987 nicknevű lány, aki nem csak a melleit mutogatja (noha vannak neki rendesen), hanem bevállalja, hogy a születésekor nőtt neki arca is. Ráadásul elég jellegzetes, ami miatt meglehetősen gyakran felismerik az utcán. Egyes felhasználók úgy nyilatkoznak róla, hogy ő az egyetlen lány, aki, ha pár hónapnyi posztmentes időszak után visszatér az oldalra, akkor azonnal százával kommentelnek a képei alá, és ezrével osztják őket tovább. Ezt a hihetetlen népszerűséget az is bizonyítja, hogy már több mint 450 ezer főből áll a rajongótábora.

Egyszer egy házas úriember írt nekem, hogy minden este úgy alszik el, hogy rám gondol közben. 

Nina azt mondja, hogy a fotóin keresztül azt szeretné megmutatni a világnak, hogy ő milyen vicces és őszinte személyiség, aki nem mellesleg kiváló mesemondó hírében is áll. A történetei meztelen képeiben nyilvánulnak meg, amelyek egy öntudatos, kalandvágyó lányként mutatják be őt, olyannak, aki olykor meggondolatlan, vad élethelyzetekbe keveredik. De vajon egy kémia- és angol szakon diplomázott, jelenleg orvosi egyetemre járó lány lehet meggondolatlan? Miért is ne lehetne?

A motivációja sok mindenből eredeztethető, többek között talán abból is, hogy egy közeli rokon rendszeresen zaklatta szexuálisan, amit sokáig képtelen volt feldolgozni. Aztán 2007-ben egy bulin igencsak kikészítette magát, ami alapvetően megváltoztatta a hozzáállását. Nem hiszi, hogy emiatt kezdte el ezt az egészet, de nyilvánvalóan valahol mélyen lappang benne ez a rossz élmény. 

Úgy gondolja, vannak lányok, akik az internettel együtt nőttek fel, ezért egyáltalán nem csinálnak nagy ügyet a meztelenkedésből. Akik azonban régóta csinálják, alighanem hasonló traumákon estek át, mint ő. Viszont Nina már túl van ezen, és azt mondja, jó, hogy nem függ senkitől. De motiválja más is.

Tanárként dolgozom, elég elfoglalt vagyok, ugyanakkor baromira untam magam az utóbbi időben, és ezért kezdtem el szerepelni a neten. Valami nevetségeset akartam létrehozni. 

Tökéletes redditezőnek tartja magát, mert állítása szerint pont olyan nevetségesen kocka, mint azok, akiknek a weblap szól. Egyébként meg az sem igazán érdekli, ha ismerősök találnak rá. Nem szeret titkolózni.

A pasim pontosan tudja, mit csinálok, de a Reddit-es bejegyzéseiben sosem említem meg őt. Ami azt illeti, elég furcsa pár vagyunk, konkrétan az hozott össze minket, hogy mindketten rajongunk az anime-képregényekért. 

Nina megosztó személyiségnek tartja magát, de a negatív kommenteket úgy, ahogy vannak, ignorálja. Azt mondja, azokat tuti, hogy tízéves kisfiúk írogatják. Tisztában van vele, hogy nem néz ki rosszul (ezt alighanem a félig kolumbiai, félig spanyol felmenőinek is köszönheti), sőt, azt tapasztalja, hogy a legtöbben iszonyú dögösnek találják őt. 

Nem vagyok az a tipikus, szőke bombázó, sosem voltam. Sőt, szerintem Sarah Silverman-re hasonlítok. Mégis kívánatosnak tartanak a férfiak, a barátom szerint valami szokatlan feromont bocsájthatok ki magamból. 

Azt tapasztalja, hogy a legtöbb pasi nem arra bukik, amit a magazinok címlapján az arcukba tolnak, sokkal inkább az ő típusában látják meg a szépséget. Szerinte ez egyébként intelligencia kérdése. 

Sokakat érdekel az is, hogy egy lány, aki ennyire hajlandó a magamutogatásra, miért nem kezd el pornózni, hiszen az már csak egy lépés lenne, és legalább pénzt is kapna érte. Erre azt mondja, voltak már felkérései, mégis, inkább szereti ellenőrzése alatt tartani a dolgokat. Hangsúlyozza, hogy ő nem pornósztár, csak egy sima orvostanhallgató. 

Én csak illedelmesen meztelenkedek. 

Forrás: DailyDot