Legalábbis a címzésből eléggé úgy fest a dolog, hogy eredetileg az orosz elnöknek szánták a küldeményt, csak a svéd-dán Postnord nevű posta úgy döntött, inkább Trelleborgba küldi, hátha valaki jobban örül neki. A levélen található cím (Vlagyimir Putyin elnök, Ilinka 23, Moszkva, Oroszország, 103132) annyiban egyezett az ominózus úr címével, hogy az ő ajtaján is a 23-as szám található.

A férfi vezetékneve Per, tehát MAJDNEM megegyezik a President (elnök) szóval, így teljesen érthető a kavarodás. Per egyébként mindvégig úgy hitte, a barátai szórakoznak vele, ugyanis feladóként egy tőle párszáz kilométerre található várost tüntettek fel a borítékon. Ha viszont nem így van, rejtély, hogy a Postnordnál miért nem figyeltek egy kicsit jobban, ha más nem, legalább az a személy, aki személyesen kézbesítette. 

További érdekesség, hogy Moszkva és Trelleborg között  mintegy 1532 kilométer van, szóval, akárhogy is nézzük, nem kicsit tévedt el a küldemény. A Postnord elmélete erről az, hogy a postán lévő levélválogató gép hibázhatott, ami előfordul olyan esetekben, amikor valaki rosszul címzi meg a borítékot.

A legelkeserítőbb tény egyébként, hogy Pert megtanították a szülei a levéltitok tiszteletben tartására, ezért nem bontotta ki, pedig égünk a kíváncsiságtól, hogy mi lehetett benne. 

Forrás: The Local

Kommentálná? A Facebook-oldalunkon lehet!

Kicsit mellément, pedig még azt sem mondhatnánk, hogy csúnya kézírással címezték meg ezt a levelet.

Posted by Velvet on Thursday, 30 March 2017