Következő történetünket olvasva semmiképp se tévessze meg az a tény, hogy főszereplőnk, Marissa Rachel foglalkozása vlogger (aki blogot vezet - csak videós formátumban), és hogy már több olyan anyaga került ki a netre, ami többmilliós nézettséget hozott. Ilyen például a méltán híres "hogyan borotváljuk a vaginánkat" vagy a "20 küzdelmes pillanat, amit csak a nagymellű lányok értenek" című alkotás, de ne feledkezzünk meg a "10 tipp, hogy miként éljük túl a menstruációt" anyagról sem, amire már 3 milliónál is több érdeklődő kattintott.

Most pedig tegye félre minden előítéletét, és ne gondolja azt, hogy a kaliforniai, Panorama City-ben élő lány csak a nézettségre hajt, és ezért bármire hajlandó. Simán csak érzéke van ahhoz, hogy mindent dokumentáljon - még tudtán kívül is. És most jön a lényeg! Melissa Rachel kamerája merő véletlenségből felvette, ahogy

egy csecsemő kidugja a kezét az ágy alól, majd sebtiben vissza is húzza. 

Ne forgassa a szemét, ez történt. Rachel azt állítja, hogy miközben épp értekezést tartott a kamerája előtt, hirtelen ki kellett szaladnia a szobából, a kamerát pedig bekapcsolva felejtette. 

Micsoda szerencse!

Ha ez nem így történt volna, akkor a kamera nem tudott volna magától előre dőlni, és nem vette volna fel az ijesztő jelenséget, amire azóta sem talált magyarázatot senki. A lány természetesen abban látta a jelenség orvoslását, hogy feltöltötte a Youtube-ra, és várta a reakciókat. Jöttek is szép számmal: egyesek egyszerű kamunak titulálták, mások viszont azt ajánlották a babakezet látott lánynak, hogy a szüleivel együtt mihamarabb költözzenek ki a kísértetjárta házból. 

Ha a hosszabb verzióra kíváncsi, ezen a Youtube-linken megtekintheti, ahogy Melissa Rauch hosszasan megnyilvánul, majd spontán kihalad a szobából, és végül megtörténik a baj. 

Ön elhiszi, amit látott?

Forrás: Mirror