Egy floridai férfit 5 év börtönbüntetésre ítéltek azért, mert részegen halálos közúti balesetet okozott - a tragédiában meghalt a férfi szerelme, akivel éppen egymásnak estek 90 km/órás sebességnél. 

Matthew Notebaert és felesége, Amanda 2014. március 9-én este egy koncert után tartott hazafelé, amikor hirtelen úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz, ha elkezdenek szeretkezni a kocsiban.  

A férfi a megengedett 50 km/órás sebesség helyett majdnem kilencvennel száguldott, amikor az autójuk lesodródott az útról, majd egy csatorna falának ütközött. A rendőrségi jelentés szerint az autó 9 métert repült a becsapódás előtt.

Posted by Matthew Notebaert on Wednesday, 8 March 2017

A 31 éves Amanda azonnal életét vesztette a tragikus balesetben, Matthew azonban túlélte - a vizsgálat megállapította, hogy a férj véralkoholszintje majdnem kétszerese volt a megengedettnek, ráadásul marihuánát is fogyasztott. Az ügyben most született ítélet, és a bíróságot nem győzte meg a védőbeszéd, melynek során a férfi azt is elmondta, hogy képtelen szavakkal kifejezni, hogy mennyire hiányzik neki a felesége. 

Amanda Notebaert édesapja a lehető legnagyobb büntetést kérte az esküdszéktől, de a veje végül 5 év letöltendőt kapott. 

Ez volt az egyik utolsó fotó, amit a közösségi oldalára posztolt a férfi. 

via People