Kirsteen Mosley igazán szerencsés asszony, és ezt kétévente hajlandó is a világ elé tárni, hátha valaki lemaradt volna az előző értesítésről. Először 2015 júniusában, legutóbb pedig pár napja adta hírül, hogy az utóbbi években mennyire megváltozott az élete, és hogy micsoda súlyfeleslegtől szabadult meg azzal, hogy nem csinált mást, csak aludt. Mármint nem 0-24-ben, 5 éven keresztül, hanem pusztán éjszakánként. Neki ennyi is elég volt. 

A kétgyerekes Mosley története 2012-ben kezdődött, amikor egy napon valamelyik kisfia szeretetteljesen átölelte, hogy az arcába tolhassa a tényt:

Mama, kövér vagy. 

Az asszony először cukinak találta a megjegyzést, aztán inkább végigsírta az egész éjszakát. Másnap azonban gondolt egyet, és hosszú évek után először mérlegre állt, hogy ellenőrizze, igaza van-e a gyereknek. Mosley ekkor 96,6 kilót nyomott. Ha azt gondolná, itt változott meg minden, téved. Egy darabig ugyanis sem ez, sem a 46-os ruhái nem győzték meg arról, hogy rossz úton halad, kellett még hozzá legalább két hét, amíg feldolgozta, amit a gyerek mondott. És az, hogy addigra már a 46-os nadrág se ment fel rá. 

Szerencsére Kirsten Mosley igazán befolyásolható alkat, ami több ízben megmutatkozik ebben a történetben. Először is abban, ahogy a súlya befolyásolta anyai képességeit, továbbá abban, ahogy egy csodálatos találmány befolyásolta a súlyát. De ne szaladjunk ennyire előre.

Mosley a felismerést követően változtatásra adta a fejét. Még mielőtt unalmasan azzal vetnénk véget a történetnek, hogy elmondjuk: nekiállt diétázni és mozogni, gyorsan hozzátesszük, hogy erről szó sincs. 

Letöltöttem az Easyloss virtuális gyomorgyűrű-alkalmazást a tabletemre, majd elmentem aludni.

És akkor itt jön a lényeg. Azt állítja, hogy az éjszaka során egy hang a tudatalattijába szivárgott, és azt mondta neki: 

Csak akkor egyél, ha éhes vagy.

Elképesztő! Mivel ez annak idején sosem jutott eszébe, ezért kipróbálta, hogy mi történik, ha betartja. 

A hang azt is említette, hogy kis adagokat fogyasszak egyszerre. Ezzel 1 hét alatt majdnem 2,5 kilótól szabadultam meg. 

10 hónappal később pedig 31 kilótól, és már a 38-as ruhákba is belefér. Ugyan továbbra is felszolgálja a zsiradékot ebédre, de csak akkor eszik belőle, amikor már megéhezett.