Kerepes 4

Ezt az áprilisi hóapokalipszist együtt éltük túl

2017.04.19. 17:41
Kivételes engedjék meg nekünk ezt az első ránézésre cseppet túlzó címet. 

A cikket tovább pörgetve azonban már is tűnik majd annyira elrugaszkodottnak. Reggel még meglepetten rácsodálkoztunk a dermesztő hidegre, jeges szélre és havas esőre.

Reggel óta az egész országból érkeztek videók, fényképek arról, hogy bizony az időjárás nem viccel, és aki nem tudja, mikor készültek a felvételek, valószínűleg január közepére tippelne. 

A következő videót Annamáriától kaptuk, Kunfehértó így festett ma délelőtt. 
Sopronban sem volt sokkal nyáriasabb idő. A felvételt Noémi küldte. 

Elő a téli gumikkal!

Az Időképen percről-percre lehet és érdemes követni a legfrissebb híreket az időjárással kapcsolatban. Egyre több utat zártak le a havazás miatt. Például a 24-es utat Heves megyében a Dobogókőre vezető út sem biztonságos. Havazik az Alföldön, a Dunántúlon, a Mecsekben hónyulat építettek, Normafán pedig dolgoznak a hókotrók. 

Biztos, ami biztos, viharos szél is fúj, a Balatonnál már másodfokú viharjelzés van érvényben. 

Réka megmutatta, hogy Gödöllőt se kerülte el a hó, a fagy.

És a rossz híreknek még mindig nincs vége, Zalában homokviharral küzdenek. Ilyenek a látási viszonyok Magyarszerdahely és Újudvar között. 

Azok most örülhetnek, akik szeretik havat, a hógolyózást és romantikus sétákat tenni a hóesésben. (Persze nem mindenütt, a szerkesztőségünk körül például már el is olvadt a hó.) A többiek pedig vigyázzanak az utakon! Egyebet nem tudunk hozzáfűzni, mint hogy jönni fog a tavasz, csak egy kicsit most többet kell várni rá. 

Higgyék el, hamarosan melegünk lesz

Köszönjük olvasóinknak a beküldött képeket és videókat!