Talán még Ön sem hallott a texasi Horacio Villegasról, de most itt az ideje, hogy az úr megkapja a neki járó 15 perc hírnevet. A férfi ugyanis, aki állítólagos látnoki képességekkel rendelkezik, azzal robbant be a köztudatba, hogy megjósolta a harmadik világháborút. Ez önmagában még kevés lenne, ilyet mindenki tud csinálni, Villegas azonban ennek a pontos idejét is megmondta. Állítja, hogy a harmadik világháború

2017. május 13-án fog kitörni és október 13-ig befejeződik.

Az elméletét arra alapozza, hogy május közepén lesz a századik évfordulója annak, hogy Szűz Mária megjelent egy portugál faluban, Fatimában és ismét el fog jönni. A gondolatmenet lényege, hogy ilyen jelenés legutóbb 1917-ben volt, egy évvel az első világháború vége előtt, tehát az újbóli eljövetele egyértelműen világméretű összecsapást von maga után. Teljesen logikus és világos következtetés, nem?

Az Indy100 beszámolója szerint Villegas, Donald Trump győzelmét is előre látta – aki szerinte illuminátus király -, már akkor mikor még a közvélemény-kutatók egyértelműen Hillaryt hozták ki győztesnek. Szóval ceruzával be lehet írni a naptárakba, hogy kevesebb mint egy hónap múlva kitör a harmadik világháború.