Egy ausztrál lány, a 18 éves Dayna Lynch melbourne-i otthonában ragadott iPhone-t, hogy őszintén ábrázolja édesapjának és partnerének tévénézési szokásait, ami lényegében sikerült is. Amikor viszont rápillantott a képre, meglepve konstatálta, hogy azon eggyel többen vannak az indokoltnál. A család szerint a fotó nemcsak a kísértetek létezését legitimálja, hanem egyértelműen bizonyítja, hogy a hátsó ajtón keresztül kedvenc nagymamájuk szelleme kukkantott be hozzájuk.

Abban bíztam, hogy a tudtuk nélkül készíthetek róluk egy aranyos, szentimentális fotót, de amikor a vaku kialudt, egy riasztó arc bukkant fel a háttérben.

A lány ezután alaposabb érzékszervi vizsgálatnak vetette alá a képet, ami csak még jobban elmélyítette megdöbbenését, mert rögtön feltűnt neki, hogy az arc látszólag teljesen indokolatlan szögben, nagyjából fejjel lefelé lebeg a levegőben.

Némi össznépi pánikolás után a családtagok közös erővel próbálták rekonstruálni a fotót, de a feltételezett kísértet a továbbiakban már nem mutatott hajlandóságot arra, hogy megjelenjen előttük.

A családtagok elsősorban abból következtettek látogatójuk nem evilági voltára, hogy egyetlen emberi lény sem ácsorgott odakint, de ha még így is lett volna, akkor sem kellett volna látniuk. Az ajtó ugyanis tejüvegből készül, ami egyben a tükröződés lehetőségét is kizárja. A nagyis elméletet pedig az indukálta, hogy a fotó néhány nappal azután készült, hogy Lynch édesapjának párja, Safiye Alev hazautazott nagymamájának törökországi temetéséről.

„Pont úgy néz ki, mint ő fiatalon. Még a szemöldöke is ugyanolyan”

– bizonygatta a nő, majd bónusz érvként megjegyezte, hogy mintha az ominózus napon a Fatima névre hallgató asszony jelenletét érezte volna maga kürül.

Ha ez önmagában nem lenne elég rejtélyes, a lány szerint nem a szellemarc volt az első megmagyarázhatatlan jelenség, amiben részük volt. Az évek során hiába költözködtek egy csomót, a következőket tapasztalták:

  • mozgolódó függönyök
  • becsapódó ajtók
  • villogó fények
  • kopogás az ajtókon és ablakokon
  • véletlenszerű hajhúzások (!)

A legriasztóbb eset után, amikor házuk összes ablakából egyszerre hallottak kopogást, kihívták a rendőrséget, de a helyszínelők persze egyetlen ujjlenyomatot sem találtak.

Most már csak annyi maradt hátra, hogy ismertesse nagyiszellemmel kapcsolatos álláspontját.

Hisz ön a nagyiszellemek létezésében?

Via Yahoo News