Az idei Mentők Napja (május 10.) főleg azért marad emlékezetes, mert amellett, hogy érthetetlen volt az esemény helyszínválasztása, Balog Zoltán emberminiszter a Közös reggeli az OMSZ dolgozóival a Kiosk-ban című rendezvényen mintha azzal viccelődött volna, hogy a mentők ezt a rongyrázást általában biztosan nem engedhetik meg maguknak.

Ha még nem olvasta volna eleget, íme az a bizonyos mondat, ami után nem volt őszinte a mentődolgozók mosolya.

Köszönöm szépen, én is tisztelettel köszöntök mindenkit. Először azt hittem, hogy a mentőszolgálat dolgozói minden reggel itt reggeliznek, de most kiderült, hogy ez egyszeri alkalom. A tréfát félretéve azért jó, hogy háttal állok Önöknek, mert így nyugodtan folytathatják a reggelit, amiben nem szeretnénk Önöket megzavarni.

A teljesen abszurd beszédre azóta néhány frappáns válasz is érkezett, amiből kettőt meg is mutatunk:

és a másik:IMG 2583

Bár a szerdai eseményen azt is bejelentették, hogy a mentőknek jövőre sokkal, de sokkal jobb lesz, később kiderült, hogy a januárra tervezett 60 százalékos béremelés helyett csak 10 százalékosra számíthatnak, ami miatt a mentők még ebben a hónapban utcára vonulnak.

Ha lát hasonlóan frappáns választ, ne habozzon elküldeni nekünk, a velvet@mail.velvet.hu e-mail címre. A mentők nevében köszönjük!