Donald Trump a héten kirúgta az FBI igazgatóját, James Comeyt, a szóvivője, Sean Spicer pedig erről annyira nem akart beszélni, hogy inkább elrejtőzött a Fehér Ház bokrai közt. Persze ne arra gondoljanak, hogy sátrat vert a csalitosban: a 444 azt írta, hogy Spicer interjút adott a kertben, és nem tudott volna úgy visszajutni az épületbe, hogy ne kelljen újságírókkal találkoznia. Végül úgy oldották meg a dolgot, hogy válaszolt néhány kérdésre, de csak akkor, ha nem videózzák.

Az abszurd eset megihletett egy Lisa Kadonaga nevű személyt, aki egy Facebook-poszttal mutatta meg a népi internetnek, hogyan rekonstruálhatja a jeles eseményt akárki: egy kartonlapra rá kell ragasztani Spicer fotóját, ügyesen körbevágni, ráragasztani egy karóra, és elhelyezni a kert egyik arra alkalmas részén.

***UPDATE*** I scanned my blow-up of Chip Somodevilla's photo into PDF form and uploaded it to Dropbox, by popular...

Posted by Lisa Kadonaga on Thursday, 11 May 2017

Ha ő volt az első, akkor példáját nagyon sokan követték - néhány példát az alábbi galériába gyűjtöttünk, ha továbbiak érdeklik, így nézelődjön!

A magyar miniszterelnök sajtófőnökének, Havasi Bertalannak tudomásunk szerint nem szokása a susnyásban gubbasztani, legfeljebb azzal vádolható, hogy nem szereti, ha valaki megközelíti Orbán Viktort.