tk3s 20020609 dvc s87 0013456

Az idegenek a Holdon gyülekeznek, és tankjuk is van

2017.05.16. 10:23

A címben olvasható kijelentés néhány lelkes UFO-vadásztól származik, akik egy rejtélyes objektumot ábrázoló NASA-fotóból jutottak messzemenő következtetésekre. Ebből itt:

A fotó az 1971-es Apollo-15 misszió során készült
A fotó az 1971-es Apollo-15 misszió során készült
Fotó: youtube

Tyler Glockner, aki SecureTeam elnevezésű YouTube-csatornáján igyekszik megfejteni az univerzum rejtélyeit, úgy vélte, hogy a tankszerű szerkezet egy halom szétszórt fémdarab vagy gépalkatrész között figyelhető meg a Holdon. Ha meg nem, akkor sanszos, hogy ősi romok lehetnek körülötte.

„Könnyedén azonosítható egy furcsa sziklával is, de azt akarom, hogy vegyétek észre: mesterséges az eredete. Négyszög alakú formája van"

– bizonygatta az UFO-vadász.

Glockner szerint a fotón szereplő dolog pont úgy néz ki, mint egy madártávlatból megörökített földi tank. Még a lövegtorony is kivehető a tetején.

„Ha tényleg egy tank, akkor nyilvánvalóan ősinek kell lennie, ami az erózióra is magyarázatot ad.”

További bizonyíték gyanánt Glockner bemutatott néhány másik képet, amiken a talajba vájt barázdák láthatók, és mivel a helyszín nem a holdi missziók landolási zónáinak közelében leledzik, levonta a tanulságot, hogy idegen eredetű katonai járművek nyomainak kell lenniük.

Furcsa nyomok a holdfelszínen
Furcsa nyomok a holdfelszínen
Fotó: youtube

Mielőtt azonban még a kicsi zöld lények inváziójára készülve elkezdene babkonzerveket felhalmozni, jobb ha tudja, hogy a tankos teória ugyanattól a YouTube-csatornától származik, ami nemrégiben a Déli-sarok egyik félreeső barlangjában meglapuló idegen űrhajóra hívta fel a figyelmet. A felfedezést ennek megfelelően érdemes erős fenntartásokkal kezelni.

Az UFO-vadászok szerint az a kerek valami egy rejtőzködő űrhajó
Az UFO-vadászok szerint az a kerek valami egy rejtőzködő űrhajó
Fotó: youtube

Most már csak annyi maradt hátra, hogy ön is állást foglaljon a kérdésben:

Mit gondol a tankos elméletről?

Via Daily Mirror