Van egy út Kuala Lumpur fővárosában, Malajziában, ahol gyakorta észlelnek szellemjelenséget az arra járó autósok. Erről semmiféle képes bizonyíték nem állt rendelkezésre, egészen mostanáig. Jó hír az internetezők számára, hogy a legutóbbi alkalommal két ismeretlen férfi kamerával felszerelkezve indult útnak, így dokumentálni tudták a kérdéses élethelyzetet.

Adott tehát az út, amely egész pontosan a malajziai Lake Gardens park és a Bukit Tunku nevezetű környék között húzódik. A nevükkel nem dicsekvő autósok ezen haladtak keresztül az éjszaka sötétjében, amikor valami az útjukat állta. A videón kevéssé látszik, de azt mondják, 

egy lótusz- vagy törökülésben kuporgó alak az illető, aki – mivel nem ismerték őt – nyilvánvalóan egy szellem lehetett.

Megtekintették a távolból, és ahelyett, hogy közelebb merészkedtek volna, a sofőr inkább a gyors tolatás mellett döntött. A felvételen hallható, hogy az utas is megretten a látottaktól, de megpróbálja megnyugtatni az autót vezető férfit, aki csak a maga igazát hajtogatja, hogyaszondja

Uh, uh, uh. 

Érthető a reakciója, nézze csak meg a jelenetet figyelmesen, alighanem önt sem hagynák hidegen a látottak. A netre feltöltött videóra azonnal rengeteg komment érkezett a környéken lakóktól, amelyekben arról biztosították a két férfit, hogy már ők is találkoztak az idegen ücsörgővel.

Sokan azonban úgy vélik, hogy nem kísértetről van szó, sokkal inkább egy rablóbandával állnak szemben. Feltételezéseik szerint az alak azért ül az út közepén, hogy a sofőr az autóját magára hagyva a segítségére siessen. Amint így cselekedne, és normális helyzetbe rendezné az összefacsarodott lábú úr végtagjait, addig annak kollégái a bokorból előugorva gyorsan ellopnák az áldozat kocsiját. Mivel a maláj emberek ezek szerint elég bizalmatlanok, ezért egyikre sem volt példa ezidáig, így továbbra sem világos, kicsoda a rejtélyes alak valójában. Most pedig az ön éleslátására hagyatkozunk.

Ön mit sejt a jelenség hátterében?

Forrás: Mirror