Ha szeret váratlanul gyorsan étkező embereket nézni, akik maszatosak és bokáig zsírosak lesznek, akkor a 24 éves Nela Zisser új-zélandi modell performansza egyenesen önnek szól. A lány vállalta ugyanis, hogy

95 másodperc alatt betöm az arcába egy 1 kilós burritót,

amit (spoiler!) be is tömött, szóval ezzel a kihívást sikeresen teljesítette. Ha nem hiszi, ellenőrizze a videó végén Zisser gigáját, megmutatja, mennyire üres. A merész előadást egyébként már több mint 35 ezren látták, úgyhogy megérte részt venni a Mad Mex étteremlánc Nagy Burrito elnevezésű kihívásán, és megpróbálkozni a lehetetlennel. 

Nem ez az első alkalom, hogy a modell irreális mennyiségű élelmiszert fogyaszt el, a burritós kísérletet egyszer már megpróbálta, de akkor sajnos 104 másodperc alatt sikerült csak teljesítenie, ami ugye nem érvényes. Egy másik alkalommal 50 fánkot evett meg egy ültő helyében és 100 sajtburgert két óra alatt. Nagyon irigylésre méltó, hogy az étkezési szokásai ellenére ilyen vékony alkattal áldotta meg a sors, bár élünk a gyanúperrel, hogy százával futnak utána az endokrinológusok, hogy mihamarabb kivizsgálhassák. 

Forrás: People