Ön mit kezdene 30 ezer óvszerrel és 33 prosztatamasszírozóval? A stockholmi székhelyű LELO nevezetű szexjáték-gyártó és forgalmazó cég tulajdonosainak rendkívül színes a fantáziája a kérdésben, de nem azért, mert szakmabeliek, hanem mert iszonyúan be vannak rágva. Hogy mi az összefüggés, mindjárt elmagyarázzuk. 

Egy rendkívül élelmes rablóbanda károsította meg a céget azzal, hogy egymás után KÉTSZER is betörtek a Las Vegasi raktárépületükbe. Először múlt pénteken, ekkor vitték el a prosztatamasszírozókat és 48 darab kegel-golyót, amelyek együttes értéke nagyjából 9 ezer dollárra rúg. Alighanem vérszemet kaptak, ezért másnap visszatértek, és betankoltak óvszerekből is. A 30 ezer darab úgy 29 ezer dollár értékkel bír.  

Az rejtély, hogy miért nem tűnt fel az első rablás bárkinek is, lévén, az épület kamerái is felvették az egészet, a cég mindenesetre őrjöng, és jobbnál jobb felhasználási javaslatokkal állnak elő a tolvajok számára. 

Reméljük, van egy időgépük, amivel visszamentek 18-25 évvel ezelőttig, és az összes óvszert rátukmálták az apjukra. 

A másik, amiben reménykednek, hogy a rablók csak otthon jöttek rá, hogy mit is loptak el valójában. 

Bízunk benne, hogy meglepetésükben rádöbbentek, hogy ezt a traumát csak úgy lehet feldolgozni, ha gyorsan szenvedélyes szerelembe esnek egymással, és amikor a hét végére elfogy az óvszer, felhagynak a bűnöző életmódjukkal és együtt öregszenek meg, miután felújítottak egy bájos panziót New Orleans-ban. 

Amíg ezt részletesen kielemzi és elképzeli, szólunk, hogy ha bármit is tud a fiatalemberekről (akik ránézésre tényleg 18 és 25 év körüliek lehetnek), vagy ha van információja a lenyúlt zsákmány hollétéről, akkor a Las Vegas-i rendőrőrsön jelentkezzen. Azért éri meg, mert a hasznos infóért cserébe a cég kifizeti az összes eltűnt termék kiskereskedelmi árát, ami kábé 38 ezer dollár. 

Búcsúzóul, megfelelő visszafogottsággal idézünk még egyet a LELO-féle fantáziák közül: 

Ha már úgyis elvittek 33 prosztatamasszírozót, akkor dugják csak fel maguknak. 

Forrás:Daily Dot